«Όλα προέρχονται από την οικογένεια»: Ο Πούτιν συναντά μητέρες στρατιωτικών που πολεμούν στην Ουκρανία

«Όλα προέρχονται από την οικογένεια και το γεγονός ότι τα παιδιά σας επέλεξαν να υπερασπιστούν την Πατρίδα, την Πατρίδα τους και τον λαό μας είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς σας».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντά μητέρες στρατιωτικών που συμμετέχουν στην ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Στη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο γεγονός ότι θα προσπαθήσει προσωπικά να βεβαιωθεί ότι όλες οι εκκλήσεις των μητέρων θα ληφθούν στο μέγιστο υπόψη και θα χρησιμοποιηθούν στην πραγματική ζωή.

«Τα παιδιά σας συμπεριφέρονται ηρωικά – αυτή είναι μια τεράστια συνεισφορά από εσάς. Εσείς, οι άντρες, οι σύζυγοί σας. Το γεγονός ότι τα παιδιά σας επέλεξαν τον δρόμο της υπηρεσίας της Πατρίδας, της υπεράσπισης της πατρίδας και του λαού μας στη Νοβορόσια και στο Ντονμπάς είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς σας», απευθυνόταν ο Πούτιν στις μητέρες.

Ο Πούτιν σημείωσε επίσης ότι η βάση της αυτοσυνείδησης οποιουδήποτε ατόμου και των αξιακών προσανατολισμών τίθεται στην οικογένεια, από το προσωπικό παράδειγμα των γονέων.

Τόνισε επίσης ότι μίλησε προσωπικά με τον στρατό και εξεπλάγη με το πώς είναι στημένα και πώς σχετίζονται με τη δουλειά τους:

«Αυτό μου δίνει κάθε λόγο να πω ότι είναι ήρωες».

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί