Όλα ΧΥΜΑ! Ρωσική tv: «Μικρός ΔΑΙΜΟΝΑΣ ο Ζελένσκι, δουλεύει για τον Αντίχριστο και πρέπει να τελειώσει», vid

Πιο θερμή από ποτέ είναι η ρητορική στη ρωσική κρατική τηλεόραση με αφορμή και τις ενέργειες του Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά της Ορθόδοξης Ουκρανικής Εκκλησίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες ρωσικά ΜΜΕ έχουν κάνει εκτενή ρεπορτάζ για το “κυνήγι μαγισσών” που έχει εξαπολύσει ο Ουκρανός πρόεδρος με κύριους στόχους ορθόδοξους ιερείς που είναι είτε Ρώσοι είτε έχουν τη “στάμπα” του “συνεργάτη” τους.

Μέσα σε αυτό λοιπόν το κλίμα, οι τόνοι στη δημόσια συζήτηση ανεβαίνουν συνεχώς και δημοσιογράφοι-αναλυτές αποκαλούν “Αντίχριστο” και “μικρό δαίμονα” τον Ζελένσκι:

-Πιστεύω πως η Ορθόδοξη Εκκλησία θα πρέπει να αναγορεύσει τον Ζελένσκι ως τον επερχόμενο Αντίχριστο. Από πλευρά Ορθοδοξίας είναι ο κλασσικός Αντίχριστος. Το επισημοποίησε και γραπτώς, έκανε συμφωνία με τον Διάβολο. Δεν γίνεται να υπάρξει ούτε διπλωματία ούτε οικειότητα με όλα αυτά.

-Θα διαφωνήσω μαζί σου. Κολακεύεις τον Ζελένσκι όταν τον αποκαλείς Αντίχριστο. Είναι απλώς ένας μικρός δαίμονας και τίποτα παραπάνω! Ναι, υπηρετεί τον Αντίχριστο. Τον υπερτιμάς:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί