Η πραγματικότητα: Οι Τούρκοι δεν αλλάζουν – (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Όσα χρόνια και αν περάσουν, οι Τούρκοι δεν θα αλλάξουν. Είναι γνωστό ότι πολλοί λαοί έχουν υποφέρει κάτω από τον τουρκικό ζυγό, κατά το παρελθόν. Αυτό συμβαίνει και στην εποχή μας.

Ο τουρκικός στρατός, είναι σκληρός και βάναυσος. Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η αγριότητα των Τούρκων στρατιωτών εναντίον ενός Κούρδου στρατιώτη, φανερώνει την πραγματική όψη της γειτονικής χώρας.

Δείτε το βίντεο:

Οι Τούρκοι βασάνιζαν τον Κούρδο στρατιώτη, μέχρι που τελικά τον σκότωσαν, αφού πρώτα έκλεισαν την κάμερα. Το παραπάνω βίντεο, μας δείχνει την πραγματικότητα.

Παράλληλα οι τουρκικές επιχειρήσεις στην Συρία κατά των Κούρδων, συνεχίζονται:

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν 10 κούρδους μαχητές στην περιοχή Ταλ Ριφάατ της Συρίας την Κυριακή σε αντίποινα για μια επίθεση κατά την οποία σκοτώθηκε τούρκος στρατιωτικός, ανακοίνωσε χθες Τρίτη το υπουργείο Άμυνας στην Άγκυρα.

Η τουρκική κυβέρνηση χαρακτηρίζει τις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), ένοπλη παράταξη των Κούρδων της Συρίας, τον συριακό βραχίονα του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), οργάνωση που χαρακτηρίζει τρομοκρατική και πολεμά 30 και πλέον χρόνια.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι ως και 2 εκατομμύρια πρόσφυγες ίσως προσπαθήσουν να περάσουν στην Τουρκία αν οι μάχες κλιμακωθούν στη βορειοδυτική Συρία, καθώς τα διαθέσιμα κεφάλαια για να προσφερθεί βοήθεια είναι ανεπαρκή σε βαθμό που θεωρεί επικίνδυνο.

Πηγή εικόνας: pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...