περιλαμβανομένων της Ινδίας, της Λευκορωσίας και του Τατζικιστάν, ανακοίνωσε σήμερα το κινεζικό υπουργείο Άμυνας.
Η συμμετοχή της Κίνας στα κοινά γυμνάσια «δεν συνδέεται με την τρέχουσα διεθνή και περιφερειακή κατάσταση», ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωση.
Τα γυμνάσια εντάσσονται σε μια διμερή συμφωνία συνεργασίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Παρόμοια κοινά γυμνάσια με επικεφαλής τη Ρωσία και τη συμμετοχή της Κίνας έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια, σημειώνει το Ρόιτερς.
«Ο στόχος είναι να εμβαθύνουμε την πρακτική και φιλική συνεργασία με τους στρατούς των συμμετεχουσών χωρών, να διευρύνουμε το επίπεδο της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων μερών και να ενισχύσουμε την ικανότητα να απαντάμε σε διάφορες απειλές για την ασφάλεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
(ΑΠΕΜΠΕ φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν: Νέα πλήγματα μερικές ώρες πριν από τη λήξη του τηλεγραφήματος του Τραμπ
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: Αυξήστε τα κονδύλια των Ταμείων Συνοχής για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
- Το Ιράν θέτει όρους για μία ειρηνευτική συμφωνία διαρκείας με τις ΗΠΑ
- Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη
- Επική βουτιά…Γυναίκα ανέβηκε σε μια ανθισμένη κερασιά για φωτογραφία! ΒΙΝΤΕΟ
- Αμερικανοί και Τούρκοι τουρίστες: Γιατί επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη – Τι δαπανούν
- Σε ΦΕΚ οι συνδεδεμένες ενισχύσεις σε μαλακό/σκληρό σιτάρι και κριθάρι – Δείτε τα ποσά
- Κρίσιμη στρατιωτική σύσκεψη στη Βρετανία για τα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ “παραληρεί”, σύμφωνα με τον ιρανικό στρατό στις απειλές του Αμερικανού προέδρου
- Ενθαρρυντικά νέα για το 2χρονο κοριτσάκι που το δάγκωσε σκύλος









