ωστόσο πηγές από το παλάτι του Μπάκιγχαμ μεταφέρουν ότι συμπεριφερόταν ως μονάρχης όλη του τη ζωή, ισχυρισμός που μάλλον έχει βάση μετά τις viral στιγμες που έχει ήδη χαρίσει ο νέος μονάρχης.
Όπως μεταφέρει η New York Post το προσωπικό στο Κλάρενς Χάουζ όπου ζούσε από το 2003 με την βασιλική σύζυγο, Καμίλα, αποκαλούσε τον τότε πρίγκιπα και σημερινό βασιλιά ως «pampered prince».
Το 2015, μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ «Serving the Royals: Inside the Firm» που είχε μεταδοθεί στο Amazon Prime είχαν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του σημερινού βασιλιά Καρόλου.
Σύμφωνα με τον Πολ Μπάρελ, ο οποίος υπηρέτησε στη θέση του μπάτλερ και τη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, οι οδηγίες του Καρόλου προς το προσωπικό αφορούσαν από το σιδέρωμα των κορδονιών μέχρι ακόμα και την οδοντόπαστα στην οδοντόκρεμά του.
Ο Μπάρελ είχε αναφέρει στο ντοκιμαντέρ, μεταξύ άλλων, για τον σημερινό βασιλία της Βρετανίας ότι «οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, το ίδιο και τα κορδόνια του, το βούλωμα της μπανιέρας πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι χλιαρή στη μισογεμάτη μπανιέρα».
Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο βασιλιάς Κάρολος «υποχρεώνει τους υπηρέτες του να βάζουν οδοντόπαστα στην οδοντόβουρτσά του κάθε πρωί».
Η ρουτίνα του βασιλιά Καρόλου, όμως, δεν σταματά εκεί καθώς συνεχίζεται και στο πρωινό με τον ίδιο να απολαμβάνει σπιτικό ψωμί, ένα μπολ με φρέσκα φρούτα και φυσικό χυμό.
Σεφ που ήταν μέλος του βασιλικού προσωπικού υποστήριξε, επίσης, ότι «όπου ταξιδεύει ο πρίγκιπας Κάρολος ταξιδεύει και το κουτί με το πρωινό του που περιέχει έξι διαφορετικούς τύπους μελιού, ορισμένα ειδικά μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του».
Ο Κάρολος φέρεται, επίσης, να επιμένει να είναι σε συγκεκριμένη θερμοκρασία το τυρί και τα μπισκότα του στο τέλος των γευμάτων του ζητώντας από το προσωπικό να έχει ένα ειδικό δίσκο για να διατηρούνται ζεστά.
Ο Κάρολος, τέλος, φέρεται στο παρελθόν να έστελνε φορτηγό με έπιπλα σε σπίτια φίλων στα οποία θα διέμενε καθώς θέλει να έχει μαζί του το κρεβάτι, τα έπιπλα και τις φωτογραφίες του με τις φήμες να λένε ότι φτάνει στο σημείο να μεταφέρει μαζί του το δικό του κάθισμα τουαλέτες αλλά και συγκεκριμένο χαρτί τουαλέτας.
(protothema – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κομισιόν: Λάβαμε την επιστολή Μητσοτάκη για τα social media
- Όπου φύγει φύγει: Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων της Λαμπρής
- Ο Λίβανος ζητάει να συμπεριληφθεί στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ, «τρίβουν» τα χέρια τους οι Ρώσοι
- Ο επικεφαλής του Ιρανικού Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας αποκλείει το ενδεχόμενο περιορισμού του προγράμματος εμπλουτισμού του ουρανίου
- Η Κάλας αναγκάστηκε να διορθώσει ανάρτησή της για τη Μ. Ανατολή μετά από σχόλια χρηστών
- Ιράν: Εως 15 πλοία την ημέρα θα περνούν από τα Στενά του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο 20χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο
- Αντιδράσεις για τις αλλαγές στο καθεστώς των προσωπικών γιατρών: «Αδικαιολόγητοι περιορισμοί»
- Η Μόσχα παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτών με αντάλλαγμα τα λείψανα 41 Ρώσων









