Μόλις ξεκίνησαν οι συναλλαγές, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 0,19%, ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας κατά 0,54% και ο διευρυμένος δείκτης S&P 500 κατά 0,38%.
Λίγο νωρίτερα, ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εμπορίου Πίτερ Ναβάρο είπε ότι «οι διαπραγματεύσεις προχωρούν καλά» και υπερασπίστηκε την υπόσχεση που είχε δώσει, ότι η κυβέρνηση θα επιτύγχανε 90 εμπορικές συμφωνίες μέσα σε διάστημα 90 ημερών.
«Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο που είχαμε, επειδή κάθε χώρα με την οποία είχαμε σημαντικό έλλειμμα έχει δεσμευτεί πλήρως.
Νομίζω ότι αυτό που μαθαίνουμε από τις διαπραγματεύσεις είναι απλώς (…) πόσο δύσκολο είναι για αυτές τις χώρες να εγκαταλείψουν το πλεονέκτημα που διαθέτουν απέναντί μας», είπε ο Ναβάρο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo αρχείου
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θ. Κοντογεώργης: Σημαντική πρόοδος στα έργα αποκατάστασης και στήριξης της Β. Εύβοιας
- Στις 2-3-4 Οκτωβρίου 2026 το επόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Αναρρίχησης Καλύμνου
- Μέσα στο εντυπωσιακό Μουσείο του Σοπέν στην Πολωνία, vid
- ΥΠΕΘΟ – ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 16/12 για τις δηλώσεις φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
- Ήταν «λάθος»: Αυτά θα πει ο Λούλα στον Τραμπ
- Νέες επιδοτήσεις 1.392 δικαιούχων στο «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ»
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς – Κατηγορούνται για πράξεις γενετήσιας φύσεις σε ανήλικα κορίτσια
- Βραζιλία: Ο 80χρονος Λούλα σκοπεύει να διεκδικήσει τέταρτη προεδρική θητεία
- Λαγκαδάς: Τους έπιασαν στα… πράσα να ρίχνουν τρίμματα πίσσας μετά από εργασίες – Τρεις συλλήψεις
- «North Evia Pass 2025»: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το voucher των 150 ευρώ – Πότε λήγει η προθεσμία








