Οι BTS ανακοίνωσαν παγκόσμια περιοδεία το 2020

Οι BTS ανακοίνωσαν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία, το 2020 με σταθμούς σε πόλεις, της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας ξεκινώντας με συναυλίες στη Σεούλ και τερματισμό στο Τόκιο. Με την περιοδεία τους θα προωθήσουν το επερχόμενο άλμπουμ «MAP OF THE SOUL: 7» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου. Το πρώτο single από […]

Οι BTS ανακοίνωσαν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία,

το 2020 με σταθμούς σε πόλεις, της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας ξεκινώντας με συναυλίες στη Σεούλ και τερματισμό στο Τόκιο.

Με την περιοδεία τους θα προωθήσουν το επερχόμενο άλμπουμ «MAP OF THE SOUL: 7» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου.

Το πρώτο single από το άλμπουμ «Black Swan» κυκλοφόρησε στις 17 Ιανουαρίου συνοδευόμενο από ένα «art film».

Η παγκόσμια περιοδεία δεν είναι η μοναδική είδηση που αφορά τους superstar της K-pop.

Οι θαυμαστές τους αναμένεται να τους δουν στην τελετή απονομής των Grammy να ανεβαίνουν στη σκηνή και να τραγουδούν μαζί με τον Lil Nas X.

Την είδηση αποκάλυψε ο ράπερ της επιτυχίας «Old Town Road» σε συνέντευξη στο Variety, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε από την Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης που απονέμει τα Μουσικά Βραβεία Grammy, ούτε από την Big Hit Entertainment τη δισκογραφική εταιρεία των BTS.

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί