Σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου απέρριψε την «ειρηνευτική πρόταση» που παρουσίασε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν , λέγοντας ότι δεν πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια να επιτευχθεί ειρήνη και δεν έχει καμία σχέση με τις όποιες διαπραγματεύσεις.
Μιλώντας μέσω Zoom, ο Μιχαήλο Ποντολιάκ δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι δεν «υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί συμβιβασμός» μεταξύ των δηλώσεων του Πούτιν και των όρων που θέτει η Ουκρανία για τον τερματισμό του πολέμου που εξαπέλυσε η Ρωσία.
Νωρίτερα (λεπτομέρειες ΕΔΩ) ο Ρώσος πρόεδρος είχε θέσει για πολλοστή φορά δημόσια τους όρους του προκειμένου «το επόμενο κιόλας λεπτό», όπως χαρακτηριστικά είπε, να σταματήσει η αιματοχυσία επί ουκρανικού εδάφους.
Μεταξύ των όρων ήταν η απόσυρση των ουκρανικών στρατευμάτων από το Ντονέτσκ, το Λουγκάνσκ, τη Ζαπορίζια και τη Χερσώνα.
απεμπε-EPA pool photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Champions League: Πρεμιέρα της νέας σεζόν με «βροχή» από γκολ
- Ήρωας πελάτης μίνι μάρκετ έβγαλε νοκ άουτ ένοπλους ληστές, video
- Η υπηρεσία του συντονιστή του ΟΗΕ για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Υεμένη μεταφέρθηκε
- Δισεκατομμυριούχος προσπαθεί να σταματήσει κόσμο στη Νέα Υόρκη…αλλά δεν πήγε καλά, vid
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 55χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 11χρονης
- Σοκ στην Πέλλα: 73χρονος κακοποίησε μέχρι θανάτου γάτα – Οδηγείται στον εισαγγελέα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 65χρονο για παράνομη υλοτομία στο δάσος της Αρέθουσας
- Έξαλλος ο Νετανιάχου: Αν βλάψουν μία τρίχα από το κεφάλι έστω και ενός ομήρου, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος της ζωής τους
- ΒΙΝΤΕΟ: Ταύρος σκαρφαλώνει σε στέγη για να ξεφύγει από αγέλη αδέσποτων σκύλων!
- Καλαφάτης: Η κυβέρνηση προχωρά με γοργά βήματα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους
Κύρια Θέματα

















