• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Τραμπ τους τρέλανε- Η δήλωση στον ΟΗΕ που τους άφησε όλους άφωνους- αναφέρθηκε σε Χριστιανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τραμπ τους τρέλανε- Η δήλωση στον ΟΗΕ που τους άφησε όλους άφωνους- αναφέρθηκε σε Χριστιανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας τις προηγούμενες μέρες στον ΟΗΕ και συγκεκριμένα στην σύνοδο για το Κλίμα, ο αμερικανός πρόεδρος, θέλησε να κάνει μια διαφορετική αναφορά.

την ώρα που οι περισσότεροι εκ των μεγάλων ηγετών του πλανήτη συμμετείχαν στη σύνοδο για το κλίμα, ο δισεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ, που στηρίζεται από την Εθνική Δεξιά, αντί να βγάλει έναν ακόμη λόγο για το κλίμα, όπως οι ομόλογοί του, έφερε στο προσκήνιο ένα πολύ σημαντικό θέμα, αυτό των εκατομμυρίων Χριστιανών που σφαγιάζονται, σε παγκόσμια κλίμακα!

Οι ΗΠΑ, είπε ο Τραμπ, «καλούμε με ξεκάθαρη φωνή τα έθνη, να σταματήσουν τη θρησκευτική δίωξη». Να σταματήσουν, συνέχισε, τα εγκλήματα μίσους, να απελευθερωθούν οι κρατούμενοι συνείδησης, να καταργηθούν οι νόμοι που τους περιορίζουν.

«Βρισκόμαστε στο πλευρό 250 εκατομμυρίων χριστιανών που διώκονται για την πίστη τους», συνέχισε ο Αμερικανός Πρόεδρος. Πρόσθεσε επίσης πως έντεκα Χριστιανοί σκοτώνονται καθημερινά. «Σκεφτείτε αυτό, τους είπε, έντεκα Χριστιανοί την ημέρα δολοφονούνται επειδή ακολουθούν τη διδασκαλία του Χριστού!!!

«Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι το έτος 2019 θα εξακολουθούσε να γινότανε κάτι τέτοιο; Φέτος, την Ανάσταση, τρομοκράτες βομβάρδισαν χριστιανικές εκκλησίες στη Σρα Λάνκα»! Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε, ώστε να προστατεύσουμε τις κοινότητες ανεξαρτήτως με την πίστη που πρεσβεύουν», τόνισε.

Προτρέπουμε μάλιστα, κάθε έθνος να τιμωρεί αυστηρά τα εγκλήματα κατά των θρησκευτικών κοινοτητήτων, τόνισε. Δυστυχώς η θρησκευτική ελευθερία που απολαμβάνουν οι Αμερικανοί είναι σπάνια συνεχίζει.

Βλέπετε, πως ο Τραμπ, που ελέγχεται από την Εθνική Δεξιά του «Πατρίς-θρησκεία-Οικογένεια!», έθεσε ένα σημαντικότατο θέμα στον ΟΗΕ, το οποίο (σχεδόν;) κανείς δεν έχει θέσει, πράγμα λογικό αφού οι περισσότεροι ηγέτες παγκόσμια είναι αριστερόστροφοι.

Εκατομμύρια Χριστιανοί σφαγιάζονται, δολοφονούνται, ανάμεσά τους πολλά γυναικόπαιδα! Γι αυτούς δεν μιλάει κανείς, αντιθέτως οι διεθνείς οργανώσεις όπως ο ΟΗΕ μας λένε να νοιαστούμε μόνο για το κλίμα που δήθεν καταστρέφεται και για τους «καλούς» μετανάστες που κατά χιλιάδες έρχονται και αναζητούν…μια καλύτερη τύχη στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

(φώτο: Eurokinissi)