• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Ο Σαλβίνι «καθαρίζει» την Ιταλία: Η επόμενη ενέργειά του, μετά το νόμο για την αυτοάμυνα που προκαλεί πονοκέφαλο στους προοδευτικούς!

Ο Σαλβίνι «καθαρίζει» την Ιταλία: Η επόμενη ενέργειά του, μετά το νόμο για την αυτοάμυνα που προκαλεί πονοκέφαλο στους προοδευτικούς!

Ο Εθνικοδεξιός Ματέο Σαλβίνι ετοιμάζει την επιχείρηση «εκκαθάριση της Ιταλίας».
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Ο Σαλβίνι αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για τους…προοδευτικούς της Ευρώπης που μισούν οτιδήποτε εθνικό και χριστιανικό.

Πριν συνέλθουν οι αριστεροί από την ενέργειά του που καθιστά νόμιμη την οπλοκατοχή αλλά και την οπλοχρησία, με εντολή Σαλβίνι οι ιταλικές αρχές «πετάνε» έξω, εκατοντάδες «μετανάστες» από το πρώην Ολυμπιακό Χωριό στο Τορίνο της Ιταλίας, το οποίο είχε μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα παράνομα στρατόπεδα παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Η διαδικασία προχωρούσε με αργούς ρυθμούς για πολλά χρόνια και αναμενόταν να συνεχιστεί μέχρι το 2021, αλλά με την προτροπή του υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, όλα γίνονται με τρομερά γοργούς ρυθμούς και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

«Μέσα σε ένα χρόνο, όλα τα κτίρια του πρώην Ολυμπιακού Χωριού του Τορίνου θα εκκενωθούν«, δήλωσε ο Σαλβίνι τον Ιανουάριο. «Θέλουμε να δώσουμε μια γρήγορη λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο μας βασανίζει από το 2013».

Περίπου 183 μετανάστες εκδιώχθηκαν από το «μπλε κτίριο». Μένουν ακόμη δύο δομές να καθαρίσουν, σύμφωνα με την La Repubblica.

«Εμπρός με ασφάλεια και νομιμότητα! Μετά από χρόνια συζητήσεων, από τα λόγια, περνάμε στις πράξεις», έγραψε στο Twitter ο Σαλβίνι τη Δευτέρα.

Οι μετανάστες που εκδιώχθηκαν από τα κτίρια, είναι τώρα υπό την επίβλεψη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, το οποίο θα αποφασίσει εάν θα τους εγκαταστήσει ξανά κάπου ή αν πρέπει να ληφθούν άλλα μέτρα, αναφέρει η La Repubblica.

Ο τοπικός Ιταλός δημοσιογράφος Luca Donadel είπε στο Infowars ότι το χωριό είναι ουσιαστικά ένα τεράστιο γκέτο, μια «NO GO ZONE», που τα προηγούμενα χρόνια ούτε η αστυνομία δεν τολμούσε να πατήσει.

«Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα δημόσιας ασφάλειας, διότι κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι ‘αυτό» εξήγησε ο Donadel.

«Είχαμε πολλά περιστατικά όπου περνούσαν κορίτσια και τα βίαζαν και η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει κάτι γι ‘αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να μάθουν ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και να τους συλλάβουν. Τι μπορείτε να κάνετε όταν έχετε 1.000 ανθρώπους για τους οποίους δεν γνωρίζετε τίποτα; Δεν έχουν έγγραφα, τίποτα», προσθέτει ο Donadel.

Ο δημοσιογράφος Paul Joseph Watson αποκαλύπτει επίσης ότι η βασιλική του Saint-Denis στο Παρίσι, υπέστη μεγάλες βλάβες από βανδάλους σε μια από τις προαστιακές περιοχές όπου δεν υπάρχουν συχνές μετακινήσεις και κυριαρχούν κυρίως μουσουλμάνοι μετανάστες.

Να θυμίσουμε, ότι αυτή είναι η δεύτερη αποφασιστική ενέργεια του Σαλβίνι, μετά το γκρέμισμα ενός ολόκληρου καταυλισμού μεταναστών.

Περίπου 900 μετανάστες απομακρύνθηκαν πριν μερικές εβδομάδες από το Σαν Φερντινάντο, στην Καλαβρία (νοτιοδυτική Ιταλία), και ο καταυλισμός τους ισοπεδώθηκε από μπουλντόζες, μετά από εντολή του Εθνικοδεξιού ηγέτη.

(φώτο: Pexels)

  • 228
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...