Ο Σαλβίνι έκανε ρεζίλι τον Πάπα: Το ΒΙΝΤΕΟ που κάνει το γύρο του κόσμου

Ο Ματέο Σαλβίνι, για ακόμη μια φορά βρήκε τον τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα επάνω του,

βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο, τον Πάπα Φραγκίσκο. Από το χειμερινό θέρετρο όπου περνά τις διακοπές του, ο Σαλβίνι δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter, με το οποίο κοροϊδεύει το επεισόδιο με τον οργισμένο Πάπα Φραγκίσκο, κατά το οποίο τράβηξε επίμονα το χέρι μιας μίας πιστής.

Πρέπει να πούμε πως σε όλην την Ιταλία έχει γίνει ανάρπαστο το εν λογω βίντεο, που δείχνει τον Φράνσις να χτυπά στο χέρι μία πιστή, η οποία κυριολεκτικά τον άδραξε ενώ ευλογούσε το πλήθος στην πλατεία του Αγία Πέτρου και δεν τον άφηνε να προχωρήσει.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο Σαλβίνι, προσποιείται την χειρονομία του Πάπα, αναπαριστώντας το ράπισμα σε μία φανατική υποστηρίκτριά του, με τη διαφορά ότι εκείνος χαϊδεύει στο τέλος το χέρι της γυναίκας.

Οι διαφορές ανάμεσα στον Σαλβίνι και το Βατικανό είναι γνωστές και συχνά ο ηγέτης της Λέγκα έχει καυτηριάσει την ηγεσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Όπως είναι φυσικό, υπήρξαν πολλές αναρτήσεις από αγανακτισμένους πολίτες, στο Twitter, που αντέδρασαν με οργή στη νέα πρόκλησή του Σαλβίνι, λέγοντας πως ο Σαλβίνι αποδεικνύει πως έχει φαρισαϊκά στοιχεία, αφού ενώ πολλές φορές επικαλείται τον Χριστό και την Παναγία, τώρα ειρωνεύτηκε τον Πάπα.

Εμείς σημειώνουμε ωστόσο, πως ο Πάπας είναι ο εκπρόσωπος του Σατανά, τον οποίο υμνεί κιόλας (δείτε ΕΔΩ) και ουδεμία σχέση έχει με τον Χριστό, για τον οποίο πολλές φορές έχει δηλώσει ότι…απέτυχε πάνω στο σταυρό (δείτε ΕΔΩ).

Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι ο Σαλβίνι βρήκε τον τρόπο να πετύχει εκείνο που τόσοι και τόσοι αγώνες των υπέρμαχων του «λαϊκού κράτους» δεν μπόρεσαν να κάνουν: Να πετύχει τον διαχωρισμό του Ιταλικού Κράτους από το Βατικανό, έστω και ανεπίσημα.

(φώτο: Screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί