Ο πιστός του σκύλος τον έσωσε από βαρύ εγκεφαλικό!

Συγκινεί η ιστορία με ένα πιστό τσιουάουα που σώζει το αφεντικό του.

Ένας 86χρονος Αμερικανός είναι ακόμη ζωντανός χάρη στο αγαπημένο του σκυλάκι τσιουάουα. Ο Ρούντι Άρμοστρονγκ έπαθε εγκεφαλικό αλλά ο σκυλάκος του τον έσωσε.

Ο βετεράνος των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ζει μόνος σε ένα σκάφος στην μαρίνα της πόλης Οριένταλ στη Νότια Καρολίνα, μαζί με την σκυλίτσα του την Μπούμπου.


Όπως εξήγησε αργότερα στα τοπικά ΜΜΕ, η Μπούμπου έχει λάβει ειδική εκπαίδευση ώστε όταν ο ηλικιωμένος άντρας βρεθεί σε κατάσταση ιατρικής ανάγκης να ειδοποιεί μια γειτόνισσά του.

Όταν, λοιπόν, ο Άρμστρονγκ άρχισε να παθαίνει εγκεφαλικό, ο σκύλος ειδοποίησε την γειτόνισσα κι αυτή αφού πρώτα πήγε στο σημείο ειδοποίησε αμέσως το ασθενοφόρο.

«Καθόμουν στην πολυθρόνα μου κι έπινα τον καφέ μου και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι μετά το μεσημεριανό γεύμα. Δεν μπορούσα να κινήσω ούτε χέρια ούτε πόδια» διηγήθηκε ο 86χρονος στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο ηλικιωμένος άντρας μεταφέρθηκε εγκαίρως στο ιατρικό κέντρο CarolinaEast Medical Center και τελικά την περασμένη Παρασκευή-πλέον καλύτερα στην υγεία του-συναντήθηκε ξανά με τον σκύλο-σωτήρα του.

Αυτήν την πολύ συγκινητική επανένωση των δύο τους, του ανθρώπου με τον μικροσκοπικό φύλακα άγγελό, απαθανάτισαν σε φωτογραφίες μέλη του ιατρικού προσωπικού.

Ο 86χρονος άντρας δέχεται καθημερινά 3ωρη θεραπεία και η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά. Είναι ακόμη στη ζωή κι αυτό το χρωστά στην αγαπημένη του Μπούμπου, την πανέξυπνη σκυλίτσα του ράτσας Τσιουάουα.

(sputniknews – φωτο:screenshot)