• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο ορισμός της εμμονής! Δημοσιογράφος περίμενε 5 χρόνια για να ρωτήσει τον Τραμπ «μετανιώνετε για όλα σας τα ψέματα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ορισμός της εμμονής! Δημοσιογράφος περίμενε 5 χρόνια για να ρωτήσει τον Τραμπ «μετανιώνετε για όλα σας τα ψέματα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέντε χρόνια περίμενε ο ανταποκριτής της Huffington Post στον Λευκό Οίκο, SV Dáte, τον Ντόναλντ Τραμπ να του δώσει μια ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ωστόσο φαίνεται πως η…τυχερή του ημέρα ήταν η χθεσινή κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του τύπου από τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Κύριε Πρόεδρε μετανιώνετε καθόλου για όλα τα ψέματα που έχετε πει στον αμερικανικό λαό;» ήταν η ερώτηση.

«Τα ποια;» ρώτησε ο Τραμπ σαν να μην άκουσε τι τον ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Όλα τα ψέματα, όλες τις ανακρίβειες» επέμεινε ο Dáte.

«Ποιος τις έκανε αυτές;» έκανε τον ανήξερο ο Τραμπ.

«Εσείς τις κάνατε είπε ο δημοσιογράφο «και ήταν δεκάδες χιλιάδες» συμπλήρωσε πριν ο πρόεδρος των ΗΠΑ να τον διακόψει και να προχωρήσει στην επόμενη ερώτηση.

«Δεν ξέρω πώς και μου έδωσε την ερώτηση, γιατί είχα προσπαθήσει να το κάνω και πριν (σ.σ. τον περασμένο Μάρτιο) και με είχε κόψει. Πιθανότατα δεν με αναγνώρισε αυτή τη φορά» είπε στον Guardian o δημοσιογράφος.

Ο ίδιος δηλώνει, μάλιστα, αποφασισμένος όποτε και αν ξαναρωτήσει τον Τραμπ να επανέλθει στο ζήτημα αυτό αλλάζοντας απλά τον αριθμό.

(protothema – φωτο:screenshot)