Ο Ντ.Τραμπ πέταξε τα έπιπλα της Μελάνια από το Λευκό Οίκο κι έβαλε τα δικά του

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι άνθρωπος που θέλει να περνάει το δικό του, όχι μόνο στην πολιτική και τις business αλλά και στην...διακόσμηση.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times την Παρασκευή, η Μελάνια επέλεξε κάποια έπιπλα για το νέο τους σπίτι, τον Λευκό Οίκο, λίγο πριν μετακομίσει εκεί τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας περάσει τους πρώτους έξι μήνες της προεδρικής θητείας του Τραμπ στη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί με τον γιο της, Μπάρον μέχρι που να τελείωνε η σχολική χρονιά.

Ωστόσο, ο Τραμπ λέγεται ότι αντικατέστησε αρκετά από τα λιτά, μοντέρνα κομμάτια με αυτά που αντανακλούσαν την πολύ πιο επιδεικτική του αισθητική.

Το σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του στο Trump Tower του Μανχάταν είναι διακοσμημένο με βαριά επίχρυσα έπιπλα, δείγμα της αισθητικής του Αμερικανού Προέδρου.

«Κατά την απουσία της, ο Πρόεδρος Τραμπ – με μια τάση προς το βαρύ, επιχρυσωμένο στυλ του Λουδοβίκου 16ου – αντικατέστησε τις επιλογές της με διάφορα κομμάτια που του άρεσαν περισσότερο» ανέφεραν οι Times.

«Ένα από τα δύο άτομα που γνωρίζουν το περιστατικό, το ανέφεραν ως παράδειγμα της τάσης του Τραμπ να μην ικανοποιεί ακόμη και τις μικρότερες απαιτήσεις της συζύγου του».

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ, απάντησε στο δημοσίευμα λέγοντας πως το ζευγάρι διάλεξε μαζί τα έπιπλα, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Και οι δύο μαζί επέλεξαν τη διακόσμηση».

«Η Μελάνια παραμένει πιστή στην ανεξάρτητη γυναίκα που είναι κάνοντας πράγματα με τον δικό της τρόπο» έγραψε η Γκρίσαμ σε mail προς την εφημερίδα. «Αυτό πρέπει να γιορτάζεται και όχι να επικρίνεται. Οι προτεραιότητές της παραμένουν η οικογένεια, η προσωπική της υγεία και ο ρόλος της ως Πρώτη Κυρία».

Ένας παλιός φίλος του Αμερικανού Προέδρου, δήλωσε στους Times πως η Μελάνια είναι η «ισχυρότερη φωνή» στην τροχιά του συζύγου της.

«Την ακούει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον και σέβεται τις συμβουλές της όχι μόνο επειδή είναι η σύζυγός του αλλά επειδή η πίστη της, η εμπιστοσύνη της και η κομψότητά της είναι δοκιμασμένα και αποδεδειγμένα» ανέφερε ο Τόμας Μπάρακ Τζούνιορ.

  • 63
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...