«Έχω ζητήσει την πλήρη δημοσιοποίηση των αρχείων του Έπσταϊν. Έχω δώσει μια ένορκη δήλωση για όσα γνωρίζω. Και μόλις αυτή την εβδομάδα, συμφώνησα να εμφανιστώ αυτοπροσώπως ενώπιον της επιτροπής.
Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για τους Ρεπουμπλικάνους στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Τώρα, ο Πρόεδρος Κόμερ λέει ότι θέλει κάμερες, αλλά μόνο κεκλεισμένων των θυρών. Ποιος ωφελείται από αυτή τη ρύθμιση; Δεν είναι τα θύματα του Έπσταϊν, που αξίζουν δικαιοσύνη. Ούτε το κοινό, που αξίζει την αλήθεια. Εξυπηρετεί μόνο κομματικά συμφέροντα. Δεν πρόκειται για διαπίστωση γεγονότων, είναι καθαρή πολιτική.
Δεν θα μείνω άπραγος καθώς με χρησιμοποιούν ως στήριγμα σε ένα κεκλεισμένων των θυρών δικαστήριο καγκουρό από ένα φοβισμένο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Αν θέλουν απαντήσεις, ας σταματήσουν τα παιχνίδια και ας το κάνουν με τον σωστό τρόπο: σε μια δημόσια ακρόαση, όπου ο αμερικανικός λαός μπορεί να δει μόνος του περί τίνος πρόκειται πραγματικά».
I have called for the full release of the Epstein files. I have provided a sworn statement of what I know. And just this week, I’ve agreed to appear in person before the committee. But it’s still not enough for Republicans on the House Oversight Committee.
— Bill Clinton (@BillClinton) February 6, 2026
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-AFP POOL photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τσουκαλάς για υποκλοπές: Γιατί η κυβέρνηση δεν ενημερώνει τον κ. Ανδρουλάκη;
- ΑΑΔΕ: Υπογραφή Μνημονίου Εκπαιδευτικής και Ερευνητικής Συνεργασίας με την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών
- Ο ελληνικός “κοσμικός τόπος” που εντυπωσίασε Ρώσο tiktoker, vid
- Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για τα σοβαρά επεισόδια έξω από το ΑΠΘ
- Κίνα: Ναυτικές και αεροπορικές περιπολίες πραγματοποιήθηκαν στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Ηράκλειο: Σύλληψη 30χρονου που είχε στο σπίτι του 2,5 κιλά κάνναβης και δενδρύλλια
- Λασίθι: Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς για εκβίαση και πρόκληση σωματικών βλαβών
- Εντυπωσιακό και απόκοσμο! Έχουν ξεφύγει τα σόου με drones στην Κίνα, vid
- Επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών Χ. Θεοχάρη στην Τσεχική Δημοκρατία
- Πλεύρης: «Επί της αρχής, εμπιστεύομαι την έκθεση του Λιμενικού για το δυστύχημα και όχι τους διακινητές»









