Ο Μπαίντεν θέλει να «κλέψει» το Τέξας από τον Τραμπ

USA
Μία Πολιτεία όπου παραδοσιακά κυριαρχούν οι πιο συντηρητικές φωνές.

Εκμεταλλευόμενος προεκλογικά την έξαρση της πανδημίας COVID-19 υπό την ηγεσία ενός Ρεπουμπλικάνου κυβερνήτη ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν επιχειρεί να κερδίσει μία Πολιτεία στην οποία επικρατούν παραδοσιακά οι Ρεπουμπλικάνοι, το Τέξας.

Η προεκλογική εκστρατεία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ θα βγει στον αέρα με τηλεοπτικές διαφημίσεις στο Τέξας, μία Πολιτεία την οποία εδώ και 44 χρόνια δεν έχει κερδίσει υποψήφιος των Δημοκρατικών.

Πρόκειται για μία ένδειξη ότι ο Μπάιντεν προσβλέπει σε μία επέκταση του εκλογικού του χάρτη, πέραν των έξι Πολιτειών στις οποίες ήδη ξοδεύει χρήματα για διαφημίσεις και οργανώνει αποφασιστικά τις προεκλογικές υποδομές του, σχολιάζει το POLITICO.

Χωρίς να κάνει προσωπικές αναφορές στο πρόσωπο του προέδρου Τραμπ ούτε στον κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ, ο Μπάιντεν στο ειδικό διαφημιστικό μήνυμα για το Τέξας, τοποθετεί τον εαυτό του ως τον ηγέτη ο οποίος “δε θα εγκαταλείψει” τους ψηφοφόρους του.

Ο Μπάιντεν παροτρύνει τους Τεξανούς να κάνουν απλά πράγματα, όπως να πλένουν τα χέρια τους, να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις, αλλά και να φορούν μάσκες για να εμποδίσουν την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19.

Η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν δεν θα αποκαλύψει το οικονομικό μέγεθος της αγοράς διαφημίσεων που πραγματοποιεί (στο Τέξας), δηλώνοντας ότι αυτό εντάσσεται στις δαπάνες του συνολικού οικονομικού κόστους της παρουσίας της.

(ΦΩΤΟ:Screenshot)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •