Ο Μεντβέντεφ βάζει στο μάτι χολιγουντιακό ηθοποιό: «Θα σε βρουν οι… επαγγελματίες μας»

«Θα έρθουν ένα σούρουπo να σου κάνουν μία κουβέντα»!!

«Ο κόπος του μέτριου Αμερικανού ηθοποιού,Τζορτζ Κλούνεϊ, να βρει και να φυλακίσει Ρώσους δημοσιογράφους θα πήγαινε χαμένος», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Μια μέρα νωρίτερα, η Νομική Διευθύντρια του εν λόγω Ιδρύματος, Anna Neistat, δήλωσε ότι η οργάνωση του Clooney θα επιδιώξει τη σύλληψη Ρώσων δημοσιογράφων σε ευρωπαϊκές χώρες.

Είχε προηγηθεί η αντίδραση του ίδιου του Κρεμλίνου δια του εκροσώπου του, Ντμίτρι Πεσκόφ:

«Προτείνω στους Ρώσους δημοσιογράφους να ρωτήσουν αυτούς τους τρελούς», είπε στο TASS ο ίδιος, απαντώντας σε ερώτηση πώς βλέπει το Κρεμλίνο την εισήγηση του Χολιγουντιανού ηθοποιού.

Νωρίτερα, ένας υπάλληλος του ιδρύματος, το οποίο ιδρύθηκε από τον Αμερικανό ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του Αμάλ Κλούνεϊ, δήλωσε ότι θέλει να πείσει τις χώρες της ΕΕ και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να συλλάβουν Ρώσους δημοσιογράφους, εάν παρέχουν φιλορωσική κάλυψη γεγονότων στην Ουκρανία και βρίσκονται εκτός της πατρίδας τους.

Το ίδρυμα θέλει να ενθαρρύνει μεμονωμένες χώρες της ΕΕ να αρχίσουν να διώκουν Ρώσους δημοσιογράφους για «πολεμική προπαγάνδα».

Η οργάνωση προτείνει να στοχοποιηθούν όχι μόνο τα μέλη των ρωσικών ΜΜΕ που έγραψαν στα έντυπα μέσα ενημέρωσης και μίλησαν στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το Διαδίκτυο, αλλά και οι συντάκτες τους.

Ακολουθεί το μήνυμα Μεντβέντεφ που έχει…πολλές αναγνώσεις!! Πολλοί ισχυρίζονται πως ο Ρώσος πολιτικός όταν αναφέρεται σε «επαγγελματίες δημοσιογράφους» δεν εννοεί τίποτα άλλο παρά… εκτελεστές!!

«Ένας μέτριος ηθοποιός που ονομάζεται Τζορτζ Κλούνεϊ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Ίδρυμά του για να κυνηγήσει Ρώσους δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο και να τους διώξει. Ο κόπος όμως θα πήγαινε χαμένος:

Πρώτοι θα τον βρουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι μας. Είναι πολύ προσεκτικοί και άρτια εκπαιδευμένοι άνθρωποι. Και έρθουν να σου κάνουν μια κουβέντα “από το σούρουπο μέχρι την αυγή”».

απεμπε-EPA-Sputnik pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί