δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος της ουκρανικής προεδρίας.
“Μπορώ να το επιβεβαιώσω”, δήλωσε ο αξιωματούχος αυτός, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, όταν ρωτήθηκε για μια πληροφορία του αμερικανικού ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios.
Άλλη υψηλόβαθμη ουκρανική πηγή δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο “Ντόναλντ Τραμπ έδωσε το τηλέφωνο στον Ίλον Μασκ, ήταν κάπου μαζί. Ο (Ουκρανός) πρόεδρος τον ευχαρίστησε για τα Starlinks (τα συστήματα δορυφορικής σύνδεσης που παρέχει ο Μασκ στην Ουκρανία, σ.σ.)”, δήλωσε η πηγή αυτή.
“Μίλησαν για λίγο. Ωστόσο η κύρια συνομιλία ήταν φυσικά με τον Τραμπ”, πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι “δεν συζήτησαν τίποτα ουσιαστικό, ήταν μια συνομιλία για να χαιρετίσει ο ένας τον άλλον”.
Ο Ουκρανός πρόεδρος χαρακτήρισε αυτή τη συνομιλία “εξαιρετική”.
Ο Ίλον Μασκ έπαιξε πρωτοφανή ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ ξοδεύοντας περισσότερα από 110 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του για την εκλογή του τελευταίου.
Επίσης, οργάνωσε σειρά συναντήσεων κατά την προεκλογική εκστρατεία υπέρ της υποψηφιότητας του Ρεπουμπλικάνου στην αμφίρροπη πολιτεία της Πενσυλβάνια.
Ο δισεκατομμυριούχος αναμένεται να συμμετάσχει στη μελλοντική κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ο ακριβής του ρόλος δεν έχει αποκαλυφθεί.
Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-NTB photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Ξεκίνησε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης αλλά και τις κάμερες των λεωφορείων
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας









