Ο Φρέντι Μέρκιουρι πηγή έμπνευσης για τον Ράμι Μάλεκ

Φαίνεται ότι ο Φρέντι Μέρκιουρι «στοιχειώνε» πλέον τον Ράμι Μάλεκ. Ο δεύτερος υποδύθηκε τον ροκ σταρ στην ταινία Bohemian Rhapsody και για τον ρόλο του κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού το 2019. Τώρα ο Μάλεκ αποκαλύπτει ότι ο χαρακτήρας του Μέρκιουρι υπήρξε πηγή έμπνευσης για τον τρόπο με τον οποίο απέδωσε τον κακοποιό στην επερχόμενη […]

Φαίνεται ότι ο Φρέντι Μέρκιουρι «στοιχειώνε» πλέον τον Ράμι Μάλεκ.

Ο δεύτερος υποδύθηκε τον ροκ σταρ στην ταινία Bohemian Rhapsody και για τον ρόλο του κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού το 2019.

Τώρα ο Μάλεκ αποκαλύπτει ότι ο χαρακτήρας του Μέρκιουρι υπήρξε πηγή έμπνευσης για τον τρόπο με τον οποίο απέδωσε τον κακοποιό στην επερχόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», δηλώνοντας πως σκόπιμα δεν θέλησε να μιμηθεί προηγούμενους κακούς των ταινιών Μποντ. «Αν πήγαινα εκεί και προσπαθούσα να αντιγράψω κάποιον, ποια χαρά ή διασκέδαση θα προσέφερα», δήλωσε ο ηθοποιός στο Empire Magazine. Πρόσθεσε: «Αυτό μπορεί να είναι ένα μάθημα που πήρα από τον Μέρκιουρι. Εάν δεν ήταν κάτι πρωτότυπο, γιατί να ασχοληθεί κανείς; Έχω υιοθετήσει κάποια πράγματα από μερικούς αγαπημένους μου χαρακτήρες. Προσπάθησα όμως, να δώσω νέα πνοή σε αυτόν τον χαρακτήρα με κάτι που νόμιζα ότι έχει νόημα γι’ αυτόν, για να μπορεί να είναι, ταυτόχρονα, και συγκλονιστικός και αποθαρρυντικός».

Ο Μάλεκ αποκάλυψε επίσης ότι ανέπτυξε μια συγκεκριμένη φωνή για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη νέα ταινία του Μποντ με τη βοήθεια του ίδιου φωνητικού προπονητή που τον βοήθησε να ενσαρκώσει τον Μέρκιουρι. Ο Μάλεκ είναι ο Σαφίν στο «No Time to Die», ένας κακοποιός που φοράει μάσκα από πορσελάνη στο μισό του πρόσωπο.

Η ταινία, που θα είναι και η τελευταία του Ντάνιελ Κρεγκ ως 007, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 2 Απριλίου.

Λ.Παπαθανασίου ΑΜΕ ΜΠΕ

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί