Ο Έσπερ προτρέπει την Πιονγκιάνγκ να διαπραγματευτεί την αποπυρηνικοποίηση

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Μαρκ Έσπερ, δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον συνεχίζει να διαβλέπει μια πολιτική λύση για την αποπυρηνικοποίηση ως τη βέλτιστη προοπτική αναφορικά με τη Βόρεια Κορέα, ωστόσο οι αμερικανικές δυνάμεις παραμένουν έτοιμες να πολεμήσουν αν κριθεί αναγκαίο. «Θα προτρέπαμε τον Κιμ Γιονγκ Ουν να επιδείξει αυτοσυγκράτηση», είπε σήμερα ο Έσπερ σε συνέντευξη που […]

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Μαρκ Έσπερ,

δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον συνεχίζει να διαβλέπει μια πολιτική λύση για την αποπυρηνικοποίηση ως τη βέλτιστη προοπτική αναφορικά με τη Βόρεια Κορέα, ωστόσο οι αμερικανικές δυνάμεις παραμένουν έτοιμες να πολεμήσουν αν κριθεί αναγκαίο.

«Θα προτρέπαμε τον Κιμ Γιονγκ Ουν να επιδείξει αυτοσυγκράτηση», είπε σήμερα ο Έσπερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσε την Πρωτοχρονιά ότι η χώρα του τερματίζει το μορατόριο των δοκιμών πυρηνικών όπλων και διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων, θα συνεχίσει να αναπτύσσει πυρηνικά όπλα για την αποτροπή της απειλής των ΗΠΑ και θα αποκαλύψει στο «εγγύς μέλλον» ένα «νέο στρατηγικό όπλο».

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί