Ο Ερντογάν πλέον είναι Σουλτάνος και με την…βούλα – Τι μας περιμένει!!!

Ο Ερντογάν εξελέγη Πρόεδρος από τον πρώτο γύρο, με 52,5%.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

H δημοκρατία νίκησε, η Τουρκία είναι παράδειγμα για όλο τον κόσμο.

Η νίκη του Ερντογάν δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανένα, αφού ήταν κάτι δεδομένο (να’ναι καλά η….νοθεία). Όπως και να έχει, ο Σουλτάνος πλέον είναι ένας Πρόεδρος με διευρυμένες εξουσίες. «Αγκαλιά» με τους Εθνικιστές θα ψηφίζει να νομοσχέδια και θα διδάσκει….Δημοκρατία.

Ο Ερντογάν δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσει να πολεμά τους Κούρδους, τους οποίους αποκάλεσε τρομοκράτες. Επομένως θα περιμένουμε να δούμε, με ποιο τρόπο θα κινηθούν οι Ένοπλες δυνάμεις της χώρας το επόμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, για τους τρομοκράτες είπε:

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο και το ξέρουμε.

Ο Ερντογάν θα κυβερνήσει μαζί με τους Γκρίζους Λύκους και είναι σίγουρο ότι μαζί, θα κάνουν ότι μπορούν, ώστε να δείξουν στον κόσμο την…Τουρκική υπεροχή.

Τι έχει να περιμένει η Ελλάδα

Ο Ερντογάν τώρα που κέρδισε ξανά (εδώ και 16 χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο), είναι σίγουρο ότι θα διεκδικήσει ότι μπορεί από την πληγωμένη Ελλάδα. Ο πρώην κουλουράς και νυν Σουλτάνος, είναι σίγουρο ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να δημιουργήσει τετελεσμένα σε Αιγαίο και Κύπρο.

Η ελπίδα για τους δύο στρατιωτικούς

Τώρα που ο Ερντογάν πήρε την νίκη, ίσως πάρει την απόφαση να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, ώστε να δείξει στους Ευρωπαίους πόσο διπλωματικός άνθρωπος είναι, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνει,

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu