Ντουμπάι: Ετοιμάζεται ο υψηλότερος ουρανοξύστης κατοικιών στον κόσμο – Θα έχει 100 ορόφους, vid

Η αντίστροφη μέτρηση ώστε να ετοιμαστεί ο υψηλότερος ουρανοξύστης κατοικιών στον κόσμο που θα διαθέτει 100 ορόφους και θα βρίσκεται στο Ντουμπάι έχει ξεκινήσει.

Η βραβευμένη εταιρεία ακινήτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Binghatti συνεργάζεται με την εταιρεία κοσμημάτων και ρολογιών Jacob & Co για να δημιουργήσει το νέο τοπόσημο στο Ντουμπάι: ο με ακιδωτά επιστεγάσματα, που παραπέμπουν σε διαμάντια, ουρανοξύστης Burj Binghatti Jacob & Co Residences πρόκειται να υποσκελίσει τον Central Park Tower της Νέας Υόρκης ως ο υψηλότερος ουρανοξύστης κατοικιών στον κόσμο.

Ο ουρανοξύστης με ύψος 472 μέτρων θα πυργώνεται, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στη συνοικία Business Bay ως ένα θαρραλέο έμβλημα του σχεδιαστικού ήθους των δύο εταιρειών. Η λεπτή σιλουέτα του θα επιστεγάζεται κατά τρόπο που να μιμείται στον ουρανό την υψηλότατου επιπέδου κοπή διαμαντιών της Jacob & Co. Τα πλέον πολυτελή ρετιρέ θα προσφέρουν δυνατότητα πανοραμικής θέας στην πολύβουη πόλη· κάθε ένα θα παίρνει το όνομα ενός από τα κορυφαία ρολόγια της Jacob & Co, η οποία θα συμμετέχει στον σχεδιασμό των εσωτερικών τους.

ΑΠΕΜΠΕ – scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί