• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέα ΒΟΜΒΑ Ερντογάν: «Θα σας τελειώσουμε»- Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ΒΟΜΒΑ Ερντογάν: «Θα σας τελειώσουμε»- Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τουρκία βρυχάται.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Για ακόμη μια φορά ο Ερντογάν χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό για να απειλήσει Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή τη φορά ωστόσο, δεν είπε μόνο ότι θα ανοίξει τις «πόρτες» και θα πλημμυρίσει η Γηραιά Ήπειρος τριτοκοσμικούς εξαθλιωμένους ανθρώπους. Απείλησε πως θα στείλει μαζικά τζιχαντιστές, πράγμα που σήμανε κόκκινο συναγερμό στη χώρα μας και όχι μόνο.

Πολλοί Έλληνες φοβήθηκαν από αυτή την ανακοίνωση, η αλήθεια ωστόσο είναι η εξής: Από το 2015 που ξεκίνησαν οι μαζικές μεταναστευτικές ροές, σίγουρα έχουν περάσει στη χώρα μας σκληροπυρηνικά μέλη του ISIS, καθώς και Τούρκοι πράκτορες, σαν κατατρεγμένοι μετανάστες, οι οποίοι μάλιστα έχουν βρεθεί κοντά σε στρατιωτικούς χώρους και σίγουρα έχουν τραβήξει διάφορα πολύ χρήσιμα για τη γείτονα βίντεο.

Ο Ερντογάν δεν χρειάζεται να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα. Έχει στείλει χιλιάδες κρυμμένες νάρκες που την κατάλληλη ώρα αναμένεται να εκραγούν και να προκαλέσουν μεγάλο πλήγμα στη χώρα μας. Όλοι οι «μετανάστες» όπως έχουμε δει έχουν από ένα υπερσύγχρονο κινητό τηλέφωνο, το οποίο ως δια μαγείας δεν χάνουν ποτέ στη θάλασσα, σε αντίθεση με τα χαρτιά τους.

Τι θα γίνει αν όλοι αυτοί πάρουν μαζικά κάποιο επιθετικό μήνυμα για ΤΖΙΧΑΝΤ κατά των «απίστων»;

Θυμίζουμε πως το Κοράνι λέει, ότι οι μουσουλμάνοι καλούνται αν δεν μπορούν να επιβληθούν και να επικρατήσουν μια δεδομένη χρονική στιγμή, να παίζουν «θέατρο» παριστάνοντας τους φιλήσυχους μέχρι να έρθει η ώρα να είναι σε θέση να κάνουν πόλεμο και να σφάξουν τους απίστους εδραιώνοντας τη Σαρία.

Ευτυχώς ή δυστυχώς η χώρα «ξύπνησε», τους τελευταίους 4 μήνες επί ΝΔ και προσπαθεί κάπως να κινητοποιηθεί και να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Οι αυξημένες ωστόσο ροές δεν την βοηθούν καθόλου σε αυτό.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης για την Ελλάδα και την Ευρώπη, είναι να πραγματοποιήσει τις απειλές του ο Τούρκος πρόεδρος και να ανοίξει τις «πόρτες», στέλνοντας στη χώρα μας 4 εκατομμύρια «μετανάστες» τουλάχιστον.

Τότε καμία δομή και κανένα κέντρο φιλοξενίας δεν θα επαρκεί για να κρατήσει τους ανθρώπους αυτούς. Θα προκληθεί το απόλυτο χάος.

Μήπως όμως έτσι θα βγουν αληθινά τα προφητικά λόγια του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού: «Μην κάνετε μεγάλα σπίτια, γιατί θα σας βάλουν κι άλλους μέσα. Λιάτσες μικρές να κάνετε» ;

Εμείς, ελπίζουμε κλείνοντας, μια τέτοια μαζική εισροή μεταναστών στη χώρα μας να μη γίνει ΠΟΤΕ, γιατί αν γίνει, κανείς μας δεν είναι έτοιμος να την αντιμετωπίσει.

Οψόμεθα.

(φώτο: Eurokinissi)