αλλά είναι δύσκολο να εκτιμήσει κανείς εάν ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε σημείο καμπής, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
Ερωτηθείς για το αν ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φθάσει σε σημείο καμπής, ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ερώτημα είναι αναπάντητο. Είναι δύσκολο να το πούμε. Σαφέστατα, οι Ουκρανοί έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο. Αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος».
Καθησυχαστικός για τη μεγάλη πτώση στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε επίσης ότι το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης — το οποίο κατέγραψε χθες Τρίτη μεγάλες απώλειες εν μέσω ανησυχίας των επενδυτών για τον πληθωρισμό — δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τη συνολική κατάσταση της αμερικανικής οικονομίας.
Ο Μπάιντεν, ο οποίος μίλησε σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στην πολιτεία του Ντέλαγουερ για να ψηφίσει στις προκριματικές εκλογές, δήλωσε επίσης ότι δεν ανησυχεί μετά τη δημοσιοποίηση των τελευταίων στοιχείων για τον πληθωρισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρότι η υποχώρηση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (CPI) τον Αύγουστο ήταν μικρότερη από ό,τι περίμεναν οι οικονομικοί αναλυτές.
(ΑΠΕΜΠΕ – scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο 20χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο
- Αντιδράσεις για τις αλλαγές στο καθεστώς των προσωπικών γιατρών: «Αδικαιολόγητοι περιορισμοί»
- Η Μόσχα παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτών με αντάλλαγμα τα λείψανα 41 Ρώσων
- «Αιώνιο Σκότος»: Έτσι ονόμασαν οι Ισραηλινοί τις νέες σφοδρές επιθέσεις στον Λίβανο, vid
- ΥΠΕΞ σε Τουρκία: «Η μουσουλμανική μειονότητα είναι θρησκευτική μειονότητα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει»
- «Κρύος ιδρώτας» στη Βρετανία με ρωσικά υποβρύχια: «Δεν θα πάρουμε τα μάτια μας από τον Πούτιν»
- Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα επέλεξαν να πουν «όχι» στη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Σοκ σε επίδειξη με φλόγες στην Κίνα: Χορεύτρια παραλίγο να καεί ζωντανή – BINTEO
- Άκης Σκέρτσος: Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα στον διεθνή δείκτη δημοκρατίας του περιοδικού Economist
- Υποκλοπές μέσω του Predator: Στις 11/12 η δευτεροβάθμια δίκη των τεσσάρων επιχειρηματιών









