• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Μόνο στο EL: Έτσι διαγράφει η Νέα Τάξη την ιστορία των λαών: Τι μπορεί να συμβεί σύντομα στην χώρα μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο στο EL: Έτσι διαγράφει η Νέα Τάξη την ιστορία των λαών: Τι μπορεί να συμβεί σύντομα στην χώρα μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομογενοποιημένη γκρι κοινωνία πλησιάζει όλο και πιο κοντά...
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη μαστίζεται από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση και την αυξημένη εγκληματικότητα, στη Σουηδία συμβαίνει κάτι που θα έπρεπε να ανησυχεί τον κάθε λογικό πολίτη.

Η κυβέρνηση της χώρας, που πρόσκειται απόλυτα στην αριστερόστροφη Νέα Τάξη, ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες, πως σκοπεύει να καταργήσει ορισμένα σύμβολα από τους Ρούνους ( Σύστημα γραφής των λαών της βόρειας Ευρώπης), καθώς και ορισμένα αρχαία σκανδιναβικά σύμβολα.

Ως πρόφαση προβάλλεται πως τα συγκεκριμένα σύμβολα αποτελούν πηγή και μέσο υποκίνησης μίσους, διότι, σύμφωνα πάντα με τα όσα η κυβέρνηση της Σουηδίας υποστηρίζει, τα χρησιμοποιούσαν οι Ναζί κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Ωστόσο, όπως πολλοί Σουηδοί υποστηρίζουν, οι Ναζί δεν έχουν καμία σχέση με τα πανάρχαια αυτά σύμβολα.

Μεταξύ των συμβόλων που θέλει η κυβέρνηση να απαγορεύσει, είναι και το πασίγνωστο Mjolnir, το οποίο είναι το σφυρί του Νορβηγικού θεού Θωρ. Για πολλούς Σουηδούς, οι ρούνοι είναι ένα μεγάλο μέρος της θρησκείας τους που ονομάζεται Asatru, ενώ για άλλους απλά έχουν μεγάλη ιστορική σημασία.

Η αγανάκτηση των ντόπιων είναι μεγάλη. Σύμφωνα με τους νόμους της Σουηδίας κάθε είδους καταπίεση εναντίον οποιασδήποτε θρησκείας αποτελεί ρατσιστική ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι η απαγόρευση των ρούνων είναι ρατσιστική και παράνομη σύμφωνα με τη Σουηδική νομοθεσία. Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση επιμένει πως πρέπει να απαγορευτούν γιατί προωθούν το μίσος.

Οι Σουηδοί λένε πως η κυβέρνησή τους προσπαθεί να καταργήσει την προχριστιανική κληρονομιά τους, τη θρησκεία, τον πολιτισμό και την τέχνη της χώρας τους.
Όπως υποστηρίζουν, το λέει η κυβέρνηση τους πως θέλει την απαγόρευση των ρούνων με τη δικαιολογία πως χρησιμοποιούνταν από τους Ναζί είναι σαν να θέλει κάποιος να απαγορεύσει το σύμβολο του σταυρού επειδή χρησιμοποιήθηκε στις σταυροφορίες ή να θέλει να απαγορεύσει τα αραβικά γράμματα, επειδή χρησιμοποιούνται από τους στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Στην κοινότητα της Asa που είναι υπεύθυνη για την Asatru, όσοι ενδιαφέρονται για την πολιτιστική κληρονομιά της Παλαιάς Σκανδιναβίας, είναι αγανακτισμένοι διότι νιώθουν πως περιορίζεται η θρησκευτική τους ελευθερία.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες και την Παρασκευή 24 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση κατά της προτάσεως της κυβέρνησης έξω από το Κοινοβούλιο της Στοκχόλμης.

Να σημειώσουμε πως το ενδιαφέρον στις παραδόσεις των Νορβηγών έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, τόσο στη Σουηδία όσο και έξω από αυτή, λόγω τηλεοπτικών σειρών όπως το Vikings, το Last Kingdom και το πασίγνωστο Game of Thrones.

Αυτά λοιπόν συμβαίνουν στη Σουηδία. Στο όνομα της ρητορικής του μίσους και με αστείες δικαιολογίες διαγράφουν τμήματα της ιστορίας και των παραδόσεων της χώρας. Φυσικά, δεν είναι τυχαίο το ότι η εν λόγω απόφαση πάρθηκε τώρα που η Σουηδία έχει κατά το μεγαλύτερο μέρος της Ισλαμοποιηθεί.

Πολλές και όχι ευχάριστες σκέψεις έρχονται στο νού, διαβάζοντας την παραπάνω είδηση. Θυμόμαστε το πως στη χώρα μας απαγορεύτηκε να στήσουν τον μεγάλο σταυρό στη Λέσβο, για να μην ενοχλούνται οι μετανάστες. Θυμόμαστε τις απειλές που κατά καιρούς έχουν κάνει ενάντια στη θρησκεία μας, λέγοντας πως δεν μπορούν να βλέπουν το σταυρό και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χριστό.

Επίσης δεν ξεχνάμε το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, ώστε να χτυπηθεί η ιστορία μας ακριβώς όπως είχε πει πριν χρόνια ο Κίσσινγκερ.

Άραγε θα έρθει η ώρα που θα μας ζητήσουν να καταργήσουμε το σταυρό σαν σύμβολο; Τη σημαία μας (που έχει σταυρό), τον εθνικό μας ύμνο που μιλάει για την ελευθερία και εκείνον που θα τη φέρει;…επειδή υποκινούν τη βία και το μίσος και…ενοχλούν τους μετανάστες;

Οψόμεθα, ωστόσο κάτι παρόμοιο πάνε να επιβάλλουν τώρα στους Σουηδούς.

Κανείς δεν μας εγγυάται ότι δεν θα είμαστε οι επόμενοι, ειδικά, αν τύχει και έχουμε αριστερή κυβέρνηση…

Δείτε το παρακάτω βίντεο, το οποίο σημειώνουμε πως περιέχει σκληρή γλώσσα.

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...