• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μητέρες κλείδωσαν τα παιδιά στο αυτοκίνητο και πήγαν να κλέψουν πολυκατάστημα!

Μητέρες κλείδωσαν τα παιδιά στο αυτοκίνητο και πήγαν να κλέψουν πολυκατάστημα!

Δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με βαριές κατηγορίες στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, καθώς παράτησαν τα παιδιά τους κλειδωμένα στο αυτοκίνητο και πήγαν να κλέψουν πολυκατάστημα.

 

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 30/6 σε εμπορικό του East Hanover. Ένας φύλακας ασφαλείας εντόπισε στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος ένα αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν μέσα τέσσερα παιδιά ηλικίας 11 μηνών, 5 ,6 και 7 χρόνων. Το όχημα ήταν κλειδωμένο και τα παράθυρα ελάχιστα ανοικτά ώστε να μπορεί να εισέρχεται αέρας. Εκείνη τη μέρα ο υδράργυρος στην περιοχή ξεπερνούσε τους 32 βαθμούς Κελσίου.

east

Ο φύλακας ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία και οι αρχές που έφτασαν στο σημείο, άνοιξαν τις πόρτες του αυτοκινήτου και έβγαλαν έξω τα παιδιά που ήταν εμφανώς αναστατωμένα και ταλαιπωρημένα, καθώς βρίσκονταν στο αυτοκίνητο για πάνω από μια ώρα.

Σύμφωνα με την Morristown Daily Record, οι μητέρες των παιδιών εμφανίστηκαν μετά από λίγο με πράγματα αξίας 915 δολαρίων στην κατοχή τους, τα οποία είχαν κλέψει από το πολυκατάστημα και συνελήφθησαν.

Τώρα, οι 27χρονες Αρλένα Τ. Κέγιε, από το Ίστον της Πενσυλβάνια, μητέρα των τριών παιδιών και η Σάντεϊ Χ. Γουίλιαμς, από το Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, μητέρα του άλλου παιδιού, αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για κλοπή από κατάστημα, βάναυση μεταχείριση και παραμέληση ανηλίκων. Προσωρινά, μάλιστα, έχουν χάσει την επιμέλεια των τέκνων τους από την κρατική υπηρεσία προστασίας παιδιών.