Ο «Τσαρ Βλαντ» έκανε πριν από λίγο δηλώσεις κατά την ανύψωση της ρωσικής σημαίας σε καινούργιο ρωσικό εμπορικό πλοίο.
Αναφερόμενος στην εξελισσόμενη ρωσική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία ο Πούτιν τόνισε ότι η Ρωσία απαντά μόνο σε «αρνητικές ενέργειες άλλων χωρών».
«Δεν έχουμε κακές προθέσεις προς τους γείτονές μας, πάντα το λέγαμε αυτό. Θα τους συμβούλευα επίσης να μην κλιμακώσουν την κατάσταση, να μην επιβάλουν περιορισμούς, εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε. Είναι απαραίτητο να επιδιώξουμε την εξομάλυνση των σχέσεων και τη συνεργασία».
Σχολιάζοντας τον αντίκτυπο των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ και τους δυτικούς συμμάχους τους, ο Πούτιν δεσμεύτηκε ότι η Μόσχα θα εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς άλλα κράτη.
Σχετικά με τις δυτικές οικονομικές κυρώσεις επεσήμανε:
«Αν κάποιος είναι απρόθυμος να συνεργαστεί με τη Ρωσία, αυτό δεν θα μας εμποδίσει να εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας. Θα κερδίσουμε γιατί θα αποκτήσουμε νέα τεχνογνωσία».
(ΦΩΤΟ:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέτρα στήριξης του πρωτογενή τομέα και αποτροπής αυξήσεων στα τρόφιμα ζητά ο Κ. Αρβανίτης
- Βραζιλία: Βελτιώνεται η υγεία του πρώην προέδρου Μπολσονάρου – Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική
- Περού: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός Μιράγιες
- Ν. Κεραμέως: Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στον επισιτισμό – Ωφελημένοι 400.000 εργαζόμενοι
- Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων αιτήσεων ωφελούμενων εργαζομένων για τη νέα δράση κατάρτισης της ΔΥΠΑ
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας κατηγορεί τον Ισημερινό ότι βομβάρδισε παραμεθόριες περιοχές της χώρας
- Κ. Χατζηδάκης: 5,3 δισ. για περιβάλλον, στέγαση, μεταφορές – Ποιοι θα ωφεληθούν
- «Πολύ μεγάλος παίκτης» η Ρωσία – Τα γεγονότα αποκάλυψαν την πραγματικότητα
- Το Ισραήλ λέει πως θα βρει και θα εξουδετρερώσει τον Μοτζάμπα Χαμενεΐ
- Κι όμως, μια πολυεδρική επιφάνεια από χάλυβα μπορεί να γίνει λεία σφαίρα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα (BINTEO)









