• Αρχική
 • Άρθρα
 • Μήνυμα κατά της Νέας Τάξης: «Η αριστέρα πρέπει να φύγει από παντού, αλλιώς οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές»- H Ελλάδα…λαμβάνει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα κατά της Νέας Τάξης: «Η αριστέρα πρέπει να φύγει από παντού, αλλιώς οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές»- H Ελλάδα…λαμβάνει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική δεξιά «στέλνει σαφές μήνυμα» για τις Ευρωεκλογές.
 Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου


Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν και ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι σχεδιάζουν να καταπολεμήσουν από κοινού την τρέχουσα ατζέντα της ΕΕ και φυσικά πρώτα από όλα το μεγάλο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης.

Ο Σαλβίνι επισκέφθηκε τον Όρμπαν, για να ενημερωθεί για τον συνοριακό φράκτη μεταξύ Ουγγαρίας και Σερβίας. Ο Όρμπαν, είπε πως ο Σαλβίνι είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στην Ευρώπη.

Δήλωσε επίσης πως είναι έτοιμος να συνεργαστεί με όποιον θέλει δουλέψει για να αλλάξει η το κατεστημένο στην ΕΕ, την οποία αποκαλεί κουρασμένη και αδύναμη.

«Ελπίζω ότι νέες δυνάμεις θα αναδειχθούν και θα πετύχουν κάτι», ενώ πρόσθεσε πως « η Ευρώπη χρειάζεται τον Ματέο Σαλβίνι».

Ο Σαλβίνι από τη μεριά του, υπογράμμισε πως το κόμμα του αν και δεν είναι δεξιό αντιπροσωπεύει μια εναλλακτική λύση για την Ευρώπη. Αναγνώρισε ότι δεν γνωρίζει πόσα εθνικιστικά κόμματα θα ταχθούν στο πλευρό του και πόσο ισχυρά θα είναι. Μέχρι στιγμής, η Μαρίν Λεπέν είναι η πιο ισχυρή του σύμμαχος στον πόλεμό του κατά της αριστεράς, μετά τον Όρμπαν.

«Ελπίζω, ότι θα είμαστε πολύ ισχυροί γιατί εάν η Αριστερά κερδίσει η Ευρώπη θα γίνει ισλαμικό χαλιφάτο», δήλωσε.

Αυτό όπως παρατηρήσατε και σε χθεσινό μας άρθρο είπε και η Μαρίν Λεπέν. Αυτό λέει και ο Τράμπ και όποιος εκπροσωπεί ή απλά πρόσκειται στην ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς. Όλοι όσοι βλέπουν τι επικρατεί στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή λένε πως πρέπει να φύγει η αριστερά άμεσα, αλλιώς τίποτε δεν θα είναι το ίδιο. Τίποτε δεν θα θυμίζει την Ευρώπη των παλαιών αρχών και αξιών.

Η Ελλάδα λαμβάνει; Αναρωτιόμαστε εμείς…

«Η Ευρώπη θα γίνει αγνώριστη, το Ισλάμ θα κυριαρχήσει και ο λευκός πληθυσμός θα σβήσει» έχουν αναφέρει επανειλημμένως δεξιοί ηγέτες.

Συμβαίνει όμως και κάτι ακόμη: Μετά την αναστολή του Fidesz, του κόμματος του Όρμπαν εξαιτίας της κριτικής του για τον Τζορτζ Σόρος και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Κ.Γιούνκερ, μια συνεργασία μεταξύ των λεγόμενων Ευρωπαίων Σκεπτικιστών, εκείνων δηλαδή που επιθυμούν μια Ευρώπη των Εθνών και όχι της παγκοσμιοποίησης και του απολυταρχισμού, γίνεται ολοένα και πιο πιθανή.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις κρίσιμες Ευρωεκλογές.

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την «εθνικιστική συμμαχία» τα παρακάτω κόμματα.

 • Το εθνικιστικό κόμμα της Γερμανίας
 • Το κόμμα της «Ελευθερίας» της Αυστρίας
 • το αντί-παγκοσμιοποιητικό κόμμα της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία
 • Το εθνικιστικό Φινλανδικό κόμμα Perussuomalaiset
 • Το Λαϊκό συντηρητικό κόμμα της Εσθονίας
 • Το κόμμα της «Ελευθερίας» της Ολλανδίας
 • Το Σλοβάκικο Sme Rodina
 • Το Βελγικό Vlaams Belang,
 • Το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας
 • Το αποκλεισμένο Fidesz του Όρμπαν
 • Η Λέγκα του Σαλβίνι

Τα παραπάνω φαίνεται πως μπορεί να εκπροσωπήσουν την Ευρωπαϊκή Συμμαχία των Εθνών, ενώ θα μπορούσαν να ισχυροποιηθούν αρκετά εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τόσο ώστε να αποτελούν απειλή για την κυρίαρχη μέχρι σήμερα αριστερή ιδεολογία και όσους την αντιπροσωπεύουν.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτό που σας αποκαλύψαμε πρώτοι στο El, θυμηθείτε το άρθρο μας:

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η Δημοκρατία τους-Τι ετοιμάζεται μετά τις Ευρωεκλογές στην ΕΕ

Όπως σας ενημερώσαμε στο παραπάνω άρθρο μας, ο Γιούνκνερ δήλωσε πριν λίγες μέρες, πως «η αυξημένη υποστήριξη στα εθνικά λαϊκίστικα κόμματα, δεν θα επηρεάσει με κανένα τρόπο το υπάρχον σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Για να γίνει αυτό, δεν πρέπει να τους δοθούν θέσεις-κλειδιά στο Ευρωκοινοβούλιο ακόμη και αν έχουν μεγάλα ποσοστά! Το πως θα το πετύχουν, αν το πετύχουν αυτό, είναι άγνωστο.

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

(φώτο: Pexels)