«Μην αποκλείετε το σαμποτάζ»: Δήλωση-«φωτιά» στο RT για τον θάνατο του Ιρανού προέδρου, vid

«Θα πρέπει κάποιος να ερευνήσει προσεκτικά τα στοιχεία».

Τους προβληματισμούς του σχετικά με το εάν πρόκειται πράγματι για «ατύχημα» εκφράζει στο Russia Today ένας βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδίας, σχολιάζοντας τη συντριβή του ελικοπτέρου που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο Πρόεδρος και ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν.

Ο M. Matheswaran αμφιβάλλει εάν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ebrahim Raisi απλώς χάθηκε στην ομίχλη, δεδομένου του αριθμού των προφυλάξεων που θα χρειαζόταν ο σχεδιασμός των ταξιδιωτικών ρυθμίσεων του προέδρου.

Δείτε τι απάντησε ο Ινδός ειδικός όταν από το ρωσικό μέσο τον ρώτησαν σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής «ξένων δυνάμεων»:


«Ξέρετε, δεν πρόκειται για μία απλή πτήση. Η παραλαβή ενός προέδρου σε συγκεκριμένη περιοχή απαιτεί τη λήψη τεράστιων προφυλάξεων για κάθε χώρα.

Στο πλαίσιο αυτού που συμβαίνει στη Γάζα με τους Ισραηλινούς να εμπλέκονται σε διάφορες απόπειρες δολοφονίας και τις ΗΠΑ να τους επιβάλλουν συνεχώς κυρώσεις και διάφορες δολοφονικές δραστηριότητες που έχουν κάνει, δεν μπορεί να αποκλειστεί η δολιοφθορά»

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί