Το δικό του σχόλιο για το νέο πακέτο αντιρωσικό κυρώσεων, που έφερε… «πανηγυρισμούς στην Ε.Ε., σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο «σκληρός του Κρεμλίνου», Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Αποκαλώντας «ηλίθιους» του αξιωματούχους της ρωσόφοβης Ε.Ε., τονίζει πως οι κυρώσεις (όπως έγινε και όλες τις προηγούμενες φορές) δεν πρόκειται να πλήξουν τη ρωσική οικονομία.
Αντιθέτως θα οδηγήσουν σε ένταση των ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία.
Αναλυτικά:
Οι ηλίθιοι Ευρωπαίοι συμφώνησαν για το 18ο πακέτο κυρώσεων κατά της χώρας μας.
Δεν έχει νόημα να γράφουμε ότι είναι ικανό να αλλάξει τη θέση της Ρωσίας ακριβώς όσο το έκανε το προηγούμενο, 17ο, πακέτο. Η οικονομία μας σίγουρα θα επιβιώσει και η ήττα του ουκρανικού καθεστώτος θα συνεχιστεί. Οι επιθέσεις στους λεγόμενους ουκρανικούς στόχους, συμπεριλαμβανομένου του Κιέβου, θα πραγματοποιηθούν με αυξανόμενη δύναμη.
Θα πρέπει επίσης να προωθήσουμε μια πορεία μέγιστης αποστασιοποίησης από την ΕΕ και τις πιο απεχθές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία πλέον περιλαμβάνει όχι μόνο τους άθλιους Βαλτικούς, τους θρασύτατους Τσούχνα (σ.σ. Βαλτο-Φινλανδικοί λαοί) , τους αδιαίρετους Πολωνούς και τους Βρετανούς, που έχουν γεμίσει με τα δικά τους σκουπίδια, αλλά και τη Γερμανία και τη Γαλλία, των οποίων οι ηγέτες στοιχειώνονται από τις δάφνες του Τρίτου Ράιχ και του καθεστώτος του Βισύ.
Το πώς θα καταλήξει αυτό για την Ευρώπη είναι γνωστό.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρήσουμε τη μνήμη της άθλιας Ρωσοφοβίας τους για όσο το δυνατόν περισσότερο και να μάθουμε να τους μισούμε όσο μπορούσαν οι πρόγονοί μας.
Το μίσος είναι το πιο σημαντικό όπλο που σας επιτρέπει να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά προς το αντίθετό του – την αγάπη. Φυσικά, σε σχέση με όσους το αξίζουν.
Υ.Γ. Η αηδιαστική γριά Ούρσουλα δήλωσε το χτύπημα της ΕΕ στην «καρδιά της στρατιωτικής μηχανής της Ρωσίας». Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει πού βρίσκεται η καρδιά. Αλλά φαίνεται πάντα να σκέφτεται με ένα μέρος. Αυτό με το οποίο ήταν απασχολημένη κατά τη διάρκεια της ανεπιτυχούς ιατρικής της πρακτικής.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-NTB photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Viral εικόνες από Ντουμπάι: Πλήγμα σε ένα από τα πιο πολυτελή μέρη του πλανήτη, vid
- Viral έγινε Σομαλός οδηγός νταλίκας – Πήγαινε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ! vid
- ΟΗΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας μετά το χτύπημα στο Ιράν
- Θεσσαλονίκη: Επαναλειτουργία των σταθμών του μετρό μετά το κλείσιμο για τη διαδήλωση για τα Τέμπη
- Υψηλός συναγερμός για την επιχείρηση «Ασπίδες»: Απειλές Χούθι για πλήγματα σε αμερικανικά πλοία
- Πρώτη αντίδραση από Τουρκία: Απαράδεκτη η κλιμάκωση από ΗΠΑ–Ισραήλ
- Είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος κι εκείνος ήταν… κολλημένος στη λάσπη (Vid)
- ΥΠΕΞ Ιράν: Ο αγιατολάχ είναι ζωντανός, από όσο γνωρίζω
- Μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην πορεία για τα Τέμπη – ΒΙΝΤΕΟ
- Πανικόβλητοι πολίτες στο Κατάρ τρέχουν να γλιτώσουν από πύραυλο – ΒΙΝΤΕΟ









