Μεντβέντεφ για πυρηνικά: “Χτυπώντας την Ουκρανία με το πιο ΤΡΟΜΕΡΟ μας ΟΠΛΟ το ΝΑΤΟ δεν θα απαντήσει”

Ο νο2 σε δημοφιλία πολιτικός στη Ρωσία, Ντμίτρι ,Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας τις "πυρηνικές συζητήσεις" των ημερών, έγραψε τα εξής στο Telegram:

“Περισσότερα για τη χρήση πυρηνικών όπλων

Οι εχθροί μας λατρεύουν να κάνουν μεγαλειώδεις δηλώσεις. Λειτουργήστε με τους όρους «ελευθερία», «δημοκρατία», «αποστολή». Στην πραγματικότητα, αυτό είναι απλώς τελετουργική λεκτική διάρροια.

Τα σιντριβάνια της διαρροϊκής δημαγωγίας, σε συνδυασμό με τη μοχθηρή ρητορική, έχουν γίνει ένα από καιρό αποδεδειγμένο όπλο του αγγλοσαξονικού κόσμου, με το οποίο πλημμυρίζουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα σε μια προσπάθεια να υπερασπιστούν την αποκλειστικότητά τους και το δικαίωμα να κυβερνούν τον κόσμο.

Το θέμα των τελευταίων ημερών είναι η ρωσική πυρηνική απειλή.
Ο Μπάιντεν και ο Τρας, διάφοροι δευτερεύοντες ηγέτες, απαιτούν από τη Ρωσία να αφαιρέσει το χέρι της από το «πυρηνικό κουμπί». Μαζί, μας απειλούν συνεχώς με «τρομακτικές» συνέπειες εάν η Ρωσία χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. Και η θεία του Λονδίνου, νεαρή στο μυαλό, είναι απολύτως έτοιμη να ξεκινήσει αμέσως μια ανταλλαγή πυρηνικών χτυπημάτων με τη χώρα μας.

Πρέπει να σας υπενθυμίσω ξανά – για όσους κωφούς ακούνε μόνο τον εαυτό τους. Η Ρωσία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αν χρειαστεί. σε προκαθορισμένες περιπτώσεις.

Σε αυστηρή συμφωνία με τις Βασικές αρχές της κρατικής πολιτικής στον τομέα της πυρηνικής αποτροπής. Εάν εμείς ή οι σύμμαχοί μας δεχθούμε επίθεση χρησιμοποιώντας αυτό το είδος όπλου. Ή εάν η επιθετικότητα με τη χρήση συμβατικών όπλων απειλεί την ίδια την ύπαρξη του κράτους μας. Ο πρόεδρος της Ρωσίας το είπε ευθέως πρόσφατα.

Επιπλέον, θα κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε την εμφάνιση πυρηνικών όπλων στους εχθρικούς γείτονές μας. Για παράδειγμα, στη ναζιστική Ουκρανία, που σήμερα ελέγχεται άμεσα από τις χώρες του ΝΑΤΟ.


Είναι άσκοπο να υπολογίζουμε στη λογική και την πολιτική βούληση του καθεστώτος του Κιέβου. Αλλά υπάρχει ακόμα μια εύθραυστη ελπίδα για κοινή λογική και μια αίσθηση αυτοσυντήρησης των εχθρικών χωρών που τις συγχωρούν. Καταλαβαίνουν ότι εάν η απειλή για τη Ρωσία υπερβεί το καθορισμένο όριο κινδύνου, θα πρέπει να απαντήσουμε.


Χωρίς να ζητήσω την άδεια κανενός, χωρίς πολύωρες διαβουλεύσεις. Και σίγουρα δεν είναι μπλόφα.

Το ερώτημα είναι διαφορετικό. Φανταστείτε ότι η Ρωσία αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το πιο τρομερό όπλο κατά του ουκρανικού καθεστώτος, το οποίο έχει διαπράξει μια μεγάλης κλίμακας επιθετική πράξη που είναι επικίνδυνη για την ίδια την ύπαρξη του κράτους μας.

Πιστεύω ότι το ΝΑΤΟ δεν θα παρέμβει άμεσα στη σύγκρουση ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση. Άλλωστε, η ασφάλεια της Ουάσιγκτον, του Λονδίνου και των Βρυξελλών είναι πολύ πιο σημαντική για τη Βορειοατλαντική Συμμαχία από τη μοίρα της αφανισμένης Ουκρανίας, την οποία κανείς δεν χρειάζεται, ακόμα κι αν είναι άφθονα εφοδιασμένη με διάφορα όπλα.

Η προμήθεια σύγχρονων όπλων είναι απλώς μια επιχείρηση για τις δυτικές χώρες, ωστόσο, εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στο μίσος προς εμάς. ΟΧΙ πια. Οι υπερπόντιοι και οι Ευρωπαίοι δημαγωγοί δεν πρόκειται να χαθούν σε μια πυρηνική αποκάλυψη. Ως εκ τούτου, θα καταπιούν τη χρήση οποιουδήποτε όπλου στην τρέχουσα σύγκρουση.

Θα ήταν ωραίο αυτό το θλιβερό συμπέρασμα να γίνει τουλάχιστον εν μέρει αντιληπτό από τις αρχές του Κιέβου“.

(φωτο:eurokinissi)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί