Μεντβέντεφ: Για αυτό ΕΜΕΙΣ θα είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ και όχι η ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ Δύση

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μίλησε για το ποιος είναι και πρέπει να θεωρείται ήρωας στις μέρες μας.

Κατά τη γνώμη του, αυτό είναι ένα άτομο που είναι έτοιμο να θυσιάσει τον εαυτό του για χάρη της Πατρίδας του, προστατεύοντας ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Σημείωσε ότι στη Ρωσία υπάρχουν πολλοί ήρωες για τους οποίους η χώρα είναι περήφανη και οι πολίτες θα τους θυμούνται πάντα και θα παίρνουν παράδειγμα από αυτούς.

Ωστόσο, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας δεν ξέχασε να σχολιάσει την κατάσταση στις δυτικές χώρες, με τις νέες…αξίες τους:

Ακολουθεί το μήνυμά του:

«Ένας ήρωας είναι ένα άτομο που είναι έτοιμο να θυσιάσει τον εαυτό του για χάρη της Πατρίδας του, προστατεύοντας ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Έχουμε πολλούς Ήρωες με κεφαλαίο «Η». Είμαστε περήφανοι για αυτούς. Τους θυμόμαστε. Διδασκόμαστε από το παράδειγμά τους.

Αλλά στη θαμπή Ευρώπη, τρελή από τον πνευματικό εκφυλισμό και παχασμένη από την ατελείωτη εκτύπωση δολαρίων, και στις ΗΠΑ που έχουν πληγεί από την άνοια δεν υπάρχουν (σ.σ. ήρωες) πια.


Επομένως, είμαστε πιο δυνατοί. Επομένως, θα κερδίσουμε.
Ευτυχισμένη Ημέρα των Ηρώων της Πατρίδας!
».

(φωτο:eurokinissi)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί