Μεντβέντεφ: Άθλιοι, ερασιτέχνες και διανοητικά πυγμαίοι οι πολιτικοί της Ευρώπης

«Μόνο προβλήματα φέρνουν στους Ευρωπαίους».

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, το ταξίδι του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι στις δυτικές χώρες ήταν «ένα τσίρκο φρικιών και μια νέα απαγωγή της Ευρώπης».

«Στο πλαίσιο του γεγονότος ότι εκατοντάδες βίαια επιστρατευμένα θύματα του καθεστώτος του Κιέβου πεθαίνουν καθημερινά στην Ουκρανία, η πράσινη λιπαρή μπλούζα (σ.σ. Ζελένσκι) κάθεται κυνικά σε ένα ακροατήριο με τον Βρετανό μονάρχη υπό την επίβλεψη καμερών που μεταδίδουν μια πορνογραφική εκπομπή που φέρνει στους Ευρωπαίους μόνο προβλήματα.

Το πρώτο από αυτά είναι η υπέρογκη άνοδος του κόστους της ζωής τους, όπου πιθανότατα, με κάποιο τρόπο θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν. Τρώτε λιγότερο, πλένεστε λιγότερο συχνά, ανάβετε λιγότερο τους καυστήρες αερίου…Αλλά τι μπορείτε να κάνετε για τη νίκη της μυθικής χώρας (σ.σ. Ουκρανία);».

Σημείωσε ότι οι σημερινοί ευρωπαίοι ηγέτες είναι «άθλιοι ερασιτέχνες, ρωσόφοβοι και διανοητικά πυγμαίοι που δεν θα σταθούν ποτέ δίπλα στους προκατόχους τους, αποκαθιστώντας την ειρήνη μετά από έναν δύσκολο πόλεμο τον περασμένο αιώνα».

Ο Μεντβέντεφ πιστεύει ότι ο κανόνας των «εξυψωμένων νέων ευρωπαίων φρικιών» είναι πολύ λυπηρός για τον «παλιό ευρωπαϊκό πολιτισμό».

«Και σύντομα αυτός ο πολιτισμός θα εξαφανιστεί εντελώς, επαναλαμβάνοντας τον γνωστό μύθο της απαγωγής της Ευρώπης από τον Δία. Μόνο που σήμερα τον ρόλο του ταύρου θα παίξει η Αμερική, η οποία σερβίρεται με ανοιχτό το στόμα από λαγνεία για προδότες ευρωπαϊκών συμφερόντων όπως η Πολωνία και οι χώρες της Βαλτικής».

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί