Μεντβέντεφ: “ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ με τις κυρώσεις σας! Η ταπεινωμένη Ευρώπη χάνει χρήματα”

Νέα παρέμβαση μέσα σε λίγα 24ωρα έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Αυτή τη φορά σχολίασε τις οικονομικές προβλέψεις του ΔΝΤ καθώς και την πολιτική των αντιρωσικών κυρώσεων που το μόνο που κάνει με επιτυχία είναι να φτωχοποιεί μαζικά τους Ευρωπαίους πολίτες:

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Οι εχθρικές χώρες δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν ότι οι «κολασμένες» κυρώσεις τους απέτυχαν παταγωδώς. Δεν δουλεύει. Η συντριπτική πλειονότητα των βιομηχανικών προϊόντων και των καταναλωτικών αγαθών αντικαταστάθηκε από τα δικά μας, ρωσικά, και τα ελλείποντα – από ασιατικές μάρκες.

Λειτουργούν και οι παράλληλες εισαγωγές, από τις οποίες παίρνουμε τις ίδιες δυτικές μάρκες και οι ιδιοκτήτες τους δεν παίρνουν τίποτα. Όλα λοιπόν είναι όπως πάντα: οι Αμερικανοί βγάζουν χρήματα από μια ταπεινωμένη Ευρώπη. Η συντετριμμένη Ευρώπη αντέχει και χάνει χρήματα. Την ίδια στιγμή, ακόμη και το ΔΝΤ προβλέπει οικονομική ανάπτυξη στη Ρωσία φέτος.

Απομένει μόνο να εγκριθούν οι κανόνες για τη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας τους. Χωρίς καμία άδεια και πληρωμή δικαιωμάτων. Αυτές, μεταξύ άλλων, θα είναι οι αντίποινες κυρώσεις μας για τα δικαιώματα ιδιοκτησίας τους. Για τα πάντα, από ταινίες μέχρι βιομηχανικό λογισμικό. Ευχαριστώ, παρεμπιπτόντως, όσους έχουν αναπτύξει διάφορα προγράμματα για τη χρήση χωρίς άδεια χρήσης των ακριβών προϊόντων τους».

scr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί