Μεντβέντεφ: Αν χρειαστεί θα φτάσουμε μέχρι τα σύνορα της Πολωνίας

Το δικό του μήνυμα για τον 1 χρόνο από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία έστειλε ο Μεντβέντεφ.

«Θα πετύχουμε τη νίκη», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο Telegram, διαβεβαιώνοντας ότι ο στόχος είναι να «απωθηθούν τα απειλητικά για τη χώρα σύνορα όσο το δυνατόν πιο μακριά, ακόμα κι αν πρόκειται για τα σύνορα της Πολωνίας».

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας ανέφερε ακόμα πως τα κίνητρα των κύριων εχθρών της Ρωσίας είναι να αποδυναμώσουν τη χώρα όσο το δυνατόν περισσότερο, οπότε δεν ενδιαφέρονται για τον τερματισμό της σύγκρουσης, αλλά αργά ή γρήγορα η Δύση θα διαπραγματευτεί για την Ουκρανία και τότε θα υπάρξει κάποιου είδους συμφωνία, που δεν αφορά τα πραγματικά σύνορα.

«Τα κίνητρα των κύριων εχθρών της χώρας μας είναι προφανή: να αποδυναμώσουν τη Ρωσία όσο το δυνατόν περισσότερο, να μας ματώσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, δεν ενδιαφέρονται για τον τερματισμό της σύγκρουσης», ανέφερε.

«Αλλά αργά ή γρήγορα, σύμφωνα με τους ιστορικούς νόμους, θα το κάνουν. Και τότε θα προκύψει κάποιου είδους συμφωνία. Φυσικά, χωρίς θεμελιώδεις συμφωνίες για τα πραγματικά σύνορα ή για ένα νέο Σύμφωνο του Ελσίνκι που θα διασφαλίζει την ασφάλεια στην Ευρώπη. Απλά κάποιο είδος συμφωνίας», συμπλήρωσε ο Μεντβέντεφ.

Ακολουθεί το μήνυμά του:

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που διεξάγεται η ειδική επιχείρηση. Ένας χρόνος από τότε που οι στρατιώτες μας αποκαθιστούν την τάξη, την ειρήνη και τη δικαιοσύνη στη γη μας, προστατεύουν τον λαό μας και καταστρέφουν τις ρίζες του νεοναζισμού. Είναι ήρωες.
Τους βοηθάει όλη η χώρα, εφοδιάζοντας το μέτωπο με όλα τα απαραίτητα.


Η νίκη θα επιτευχθεί. Όλοι θέλουμε να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό. Και θα έρθει αυτή η μέρα. Θα επιστρέψουμε τα εδάφη μας και θα προστατεύσουμε αξιόπιστα τον λαό μας, που έχει υποφέρει τα χρόνια της γενοκτονίας και του βομβαρδισμού.

Τι έπεται?
Μετά θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις, οι οποίες, είμαι σίγουρος, θα γίνουν δύσκολες και νευρικές. Πρώτα απ ‘όλα, γιατί οι επίσημοι συμμετέχοντες στις διαπραγματεύσεις από την πλευρά του εχθρού μας είναι ένας και οι πραγματικοί ηγέτες εντελώς διαφορετικοί. Και οι αποφάσεις για το καθεστώς του Κιέβου, φυσικά, δεν θα ληφθούν από κάποιο είδος Ζελένσκι, αν είναι ακόμα ζωντανός, ή η κλίκα του.

Η απόφαση θα ληφθεί πέρα ​​από τον ωκεανό από εκείνους στα χέρια των οποίων βρίσκεται η προμήθεια όπλων στο Κίεβο και η διάθεση χρημάτων για τη συντήρηση των υπολειμμάτων της ουκρανικής οικονομίας.

Τα κίνητρα των βασικών εχθρών της χώρας μας είναι προφανή: να αποδυναμώσουν τη Ρωσία όσο το δυνατόν περισσότερο, να μας ματώσουν για πολύ καιρό.

Επομένως, δεν ενδιαφέρονται να τερματίσουν τη σύγκρουση. Όμως αργά ή γρήγορα, σύμφωνα με τους ιστορικούς νόμους, θα το κάνουν. Και τότε θα υπάρξει συμφωνία. Φυσικά, χωρίς θεμελιώδεις συμφωνίες για πραγματικά σύνορα ή για ένα νέο Σύμφωνο του Ελσίνκι που διασφαλίζει την ασφάλεια στην Ευρώπη. Απλά κάποιου είδους συμφωνία.

Είναι τόσο σημαντικό να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Να απωθήσουμε τα σύνορα των που απειλούν τη χώρα μας όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμα κι αν αυτά είναι τα σύνορα της Πολωνίας.

Θα καταστρέψουμε τον νεοναζισμό. Για να μην χάσουμε χρόνο αργότερα για να πιάσουμε τα υπολείμματα των συμμοριών του Bandera στα Μικρά Ρωσικά δάση. Για να βρει ο κόσμος την πολυαναμενόμενη ειρήνη».

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί