Μεντβέντεφ: Ιερός σκοπός να σταματήσουμε τον Σατανά! Ακούμε τα λόγια του Δημιουργού

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μεντβέντεφ κάνει "βιβλικές" αναφορές.

Την «Ημέρα Εθνικής Ενότητας» της Ρωσίας, ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απάντησε σε μια απλή ερώτηση – “γιατί είναι δίκαιος ο σκοπός μας”;.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, αυτό το μεγάλο ερώτημα αποτελείται από πολλά μικρά.

Τι σημείωσε αναλυτικά ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, κάνοντας αναφορά και στην “μάχη” ανάμεσα στη Ρωσία και τις δυνάμεις του Σατανά:

«Για τι παλεύουμε; Η Ρωσία είναι μια τεράστια και πλούσια χώρα που έχει τα δικά της εδάφη και τα εδάφη όπου ζούσαν οι πρόγονοί μας. Αυτά τα εδάφη είναι ιερά για εμάς και δεν θα τα χαρίσουμε σε κανέναν. Έτσι, παλεύουμε για όλους τους δικούς μας, για τη γη μας και για τη χιλιετή ιστορία μας.

Ποιος μας πολεμάει; Παλεύουμε ενάντια σε αυτούς που μας μισούν, που απαγορεύουν τη γλώσσα μας, τις αξίες μας ακόμη και την πίστη μας, που ενσταλάζουν μίσος για την ιστορία της Πατρίδας μας. Ο «κόσμος που πεθαίνει, ένα μάτσο τρελοί ναζί ναρκομανείς» μάχεται εναντίον μας, ναρκωμένοι είναι οι άνθρωποι και «ένα μεγάλο κοπάδι από σκυλιά που γαβγίζουν από το δυτικό ρείθρο.

«Δεν έχουν πίστη και ιδανικά, εκτός από τις άσεμνες συνήθειες που επινοούν και τα πρότυπα της διπλής σκέψης που επιβάλλουν, αρνούμενοι την ηθική που απονέμεται στους κανονικούς ανθρώπους. Επομένως, έχοντας ξεσηκωθεί εναντίον τους, έχουμε αποκτήσει ιερή δύναμη.

Πού είναι οι παλιοί μας φίλοι; Η Ρωσία δεν νοιάζεται για αυτούς που μας εγκατέλειψαν. Αυτό σημαίνει μόνο ότι δεν ήταν φίλοι μας, αλλά απλώς συνταξιδιώτες, κολλητοί και κρεμαστές. Δεν είναι ανάμεσά μας, αλλά γίναμε πιο δυνατοί και καθαρότεροι.

Γιατί ήμασταν σιωπηλοί τόση ώρα; Ήμασταν αδύναμοι και συντετριμμένοι από τη διαχρονικότητα. Τώρα «διώξαμε τον κολλώδη ύπνο και τη θλιβερή ομίχλη των τελευταίων δεκαετιών, στην οποία βυθιστήκαμε από τον θάνατο της πρώην Πατρίδας μας». Σύντομα, ακολουθώντας το παράδειγμά μας, όσοι εξακολουθούν να καταπιέζονται από τη Δύση θα «ξυπνήσουν εντελώς».

Ποια είναι τα όπλα μας; Τα όπλα είναι διαφορετικά. Έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε όλους τους εχθρούς στην πύρινη Γέεννα (κόλαση), αλλά δεν είναι αυτό το καθήκον μας. Ακούμε τα λόγια του Δημιουργού στην καρδιά μας και τα υπακούμε. Αυτά τα λόγια μας δίνουν έναν ιερό σκοπό. Ο στόχος είναι να σταματήσει τον υπέρτατο άρχοντα της κόλασης, ανεξάρτητα από το όνομα που χρησιμοποιεί – Σατανάς, Εωσφόρος ή Ιμπλίς. Γιατί στόχος του είναι ο θάνατος. Στόχος μας είναι η ζωή.
Το όπλο του είναι ένα περίπλοκο ψέμα.
Και τα όπλα μας είναι η Αλήθεια.
Γι’ αυτό ο σκοπός μας είναι σωστός
».

(φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί