Μακάβρια ανακάλυψη στο κουφάρι του αεροσκάφους που κατέληξε σε λιμνοθάλασσα

Όταν την Παρασκευή ένα αεροσκάφος Boeing 737-800 της εταιρείας Air Niugini, που δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο νησιού του Ειρηνικού, κατέληξε σε λιμνοθάλασσα,

η αεροπορική εταιρεία διαβεβαίωσε πως όλοι οι επιβαίνοντες, ταξιδιώτες και πλήρωμα, είχαν απομακρυνθεί με ασφάλεια.

Τρεις ημέρες μετά ωστόσο, οι δύτες, που συνέχιζαν τις έρευνες στο κουφάρι του αεροσκάφους και γύρω του, μέσα στη λιμνοθάλασσα Τσουκ, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, εντοπίζοντας το πτώμα ενός επιβάτη.

Το αεροσκάφος της Air Niugini προσπαθούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Γουένο, στη Μικρονησία, αλλά πριν προσεδαφιστεί κατέπεσε στη λιμνοθάλασσα κι άρχισε να βυθίζεται αμέσως. Η αρχική ενημέρωση από την εταιρεία ήταν πως οι 35 επιβάτες και τα 12 μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν όλοι από το αεροσκάφος με απόλυτη ασφάλεια.

Όμως δύτες, του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, που εξέταζαν τα συντρίμμια, έκαναν μια ανακάλυψη που αλλάζει το σκηνικό.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, που δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, από τους οποίους οι τέσσερις σοβαρά.

Μικρονήσιοι ερευνητές εργάζονται από κοινού με τις αρχές των ΗΠΑ και της Παπούας Νέας Γουινέας για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος. «Οι μετεωρολογικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες, με σφοδρές βροχοπτώσεις και μειωμένη ορατότητα» είχε πει η αεροπορική εταιρεία την Παρασκευή.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu