ΛΗΞΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ! Ρωσία: Μπορούν μέσω ΕΙΡΗΝΗΣ να επιτευχθούν οι στόχοι μας στην Ουκρανία

Δια του δεξιού χεριού του Πούτιν!

Η ξαφνική (βάσει άνωθεν εντολών) αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων στη Χερσώνα, όπως έγινε και πριν δύο μήνες στο Χάρκοβο, φαίνεται πως πυροδοτεί μία σειρά από εξελίξεις στον ψευτοπόλεμο των τελευταίων 8 μηνών στην Ουκρανία.

Όπως διαβάσατε και σε πρότερο άρθρο μας, όλα δείχνουν πως στην Ουκρανία οι “μεγάλες δυνάμεις” το πάνε για μία τρόπον τινά ειρήνη, αλλά με την ενεργειακή χουντοφτώχεια στον Δυτικό κόσμο παράλληλα να εντείνεται.

“Κερασάκι στην τούρτα” αποτέλεσαν οι προ λίγων λεπτών δηλώσεις του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο ίδιος έφτασε στο σημείο να υποβαθμίζει σε ΓΕΛΟΙΟ βαθμό την υποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από την πόλη-ορόσημο της Χερσώνας, λέγοντας πως “δεν είναι υποτιμητικές οι εξελίξεις αυτές για εμάς”.

Μάλιστα για πρώτη φορά δημόσια το Κρεμλίνο αναφέρει πως οι περιβόητοι στόχοι της στην Ουκρανία μπορούν να επιτευχθούν και ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, δηλαδή με “ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ”.

Πάγια θέση της Μόσχας εξάλλου είναι πως μόνο το Κίεβο στέκεται εμπόδιο στην επανέναρξη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων και πως η ρωσική πλευρά είναι πάντα έτοιμη για…συζητήσεις.

Είναι φανερό πλέον πως πόλεμος δεν υφίσταται -αυτό έχει γίνει αντιληπτό ακόμα και στον πλέον αστοιχείωτο- και μένει να δούμε την κατάληξη του ΘΕΑΤΡΟΥ:

«Οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί μέσω ειρηνικών διαπραγματεύσεων».

(ΦΩΤΟ:Pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί