Η διεύθυνση της λιβανέζικης Πολιτικής Αεροπορίας εξέδωσε εντολή στις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο της Βηρυτού να ενημερώσουν τους επιβάτες ότι η μεταφορά γουόκι-τόκι και βομβητών εντός αεροσκαφών απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας.
Τέτοιες συσκευές απαγορεύεται επίσης να αποστέλλονται αεροπορικώς, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου.
Τουλάχιστον 37 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 3.000 τραυματίστηκαν όταν βομβητές και γουόκι-τόκι μελών της Χεζμπολάχ εξερράγησαν σε δύο κύματα επιθέσεων την Τρίτη και την Τετάρτη.
Λίβανος και Χεζμπολάχ κατηγόρησαν το Ισραήλ ότι βρίσκεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις. Το Ισραήλ -όπως συνηθίζει- δεν έχει σχολιάσει ούτε έχει αναλάβει την ευθύνη.
Ο λιβανέζικος στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε σε ελεγχόμενες εκρήξεις βομβητών και γουόκι-τόκι σε πολλές περιοχές του Λιβάνου. Κάλεσε τους πολίτες να αναφέρουν ύπαρξη τυχόν ύποπτων συσκευών.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αναταραχή και αντιδράσεις στη Γερμανία για νόμο που αφορά τη στρατιωτική θητεία
- «Είναι εμφανής» η κρίση «εντός του ΝΑΤΟ» – Τι αναφέρει Ρώσος βουλευτής
- Απεβίωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ένας από τους κορυφαίους προπονητές της γενιάς του
- Ο Μπιλ Γκέιτς κλήθηκε να καταθέσει στο Κογκρέσο για τις σχέσεις του με τον Έπστιν
- Και στο Ντουμπάι, φεστιβάλ σκύλων σαν να μην συμβαίνει τίποτα
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ
- Στενά του Ορμούζ: Το σχέδιο που απειλεί σημαντικά το δολάριο και μπορεί να φέρει νέα δεδομένα
- Ιδιοκτήτρια ενός άτακτου γάτου στη Γαλλία κλήθηκε από δικαστήριο να… πληρώσει 100 ευρώ στον γείτονά της
- Artemis II: Εντυπωσιάζουν οι νέες φωτογραφίες της Γης από την αθέατη πλευρά της Σελήνης
- Χειροπέδες σε σωφρονιστικό υπάλληλο – Εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ Ισπανία και Βρετανία









