• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Κρίσιμη κατάσταση: Οι ναζί της Ουκρανίας επιτέθηκαν στην ρωσική Πρεσβεία – Ουκρανική επίθεση κατά φιλορώσων στο Ντονέτσκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρίσιμη κατάσταση: Οι ναζί της Ουκρανίας επιτέθηκαν στην ρωσική Πρεσβεία – Ουκρανική επίθεση κατά φιλορώσων στο Ντονέτσκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ουκρανοί ναζί διαδήλωσαν μπροστά στο κτίριο του προξενείου της Ρωσίας στο Λβιβ

τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, μετά το θερμό επεισόδιο Ρώσων και Ουκρανών, στον Πορθμό Κερτς, που ενώνει τον Εύξεινο Πόντο με την Θάλασσα του Αζόφ, μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας μετά το επεισόδιο την Κυριακή με ρωσικά πολεμικά πλοία να ανοίγουν πυρ κατά ουκρανικών

Έχει σημάνει συναγερμός στην διεθνή κοινότητα.

Ο ουκρανικός στρατός εξαπέλυσε ευρεία επίθεση με βαριά όπλα εναντίον φιλορωσικών δυνάμεων στο Ντόνετσκ.

Οι ναζί έβαλαν φωτιά σε ελαστικά αυτοκινήτων που κατόπιν κύλησαν ως τον φράκτη που περιβάλλει το κτίριο της διπλωματικής αποστολής, μετέδωσε ουκρανικός τηλεοπτικός σταθμός.

«Ακτιβιστές καίνε ελαστικά αυτοκινήτων μπροστά στο ρωσικό προξενείο στο Λβιβ», μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Κανάλι 24».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για μέλη σοβινιστικών οργανώσεων.

Παρόμοια κινητοποίηση σημειώθηκε μπροστά στηn ρωσική πρεσβεία στο Κίεβο. Και σε αυτή τη διαδήλωση, ο βασικός όγκος των συμμετεχόντων ήταν μέλη διαφόρων ουκρανικών ναζιστικών οργανώσεων.

Οι διαδηλωτές σφυροκόπησαν το κτίριο με δεκάδες καπνογόνα, αλλά η προσπάθεια τους να βάλουν φωτιά σε ελαστικά αυτοκινήτων και κατόπιν να τα κυλήσουν προς το κτίριο εμποδίστηκε από την αστυνομία.

Κλιμακώνονται με γεωμετρική πρόοδο και κυρίως, επικίνδυνα, οι εξελίξεις στην Μαύρη Θάλασσα:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu