Κρις Κουόμο: «Όταν απολύθηκα από το CNN ήθελα να τους σκοτώσω όλους»

Ο Κρις Κουόμο ισχυρίστηκε ότι «θα τους σκότωνε όλους», συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του, όταν απολύθηκε από το CNN.

Ο Κουόμο, ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής της ειδησεογραφικής εκπομπής του CNN με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα είχε παραβιάσει μερικούς από τους κανόνες του δικτύου δίνοντας συμβουλές στον αδελφό του για το πώς να χειριστεί κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 52χρονος Κρις είχε πει στον πρώην διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Άντονι Σκαραμούτσι στο podcast του, Open Book with Anthony Scaramucci: «Έπρεπε να αποδεχτώ την απόλυσή μου για ήθελα να τους σκοτώσω όλους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου».

Ο αποπεμφθείς δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι «έχει κάνει πολλά λάθη» και ξεκίνησε θεραπεία μετά την «καθαίρεσή του» από τα αφεντικά του CNN.

Ο Κουόμο επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το NewsNation, αλλά αποκάλυψε ότι ντρέπεται για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή του.

Ο ίδιος θυμήθηκε: «Στο CNN και εγώ δεν ήμουν στημένος για να είμαι Νο 1. Δεν ήμουν το μεγάλο όνομα εκεί, δεν είχα τη μεγάλη ομάδα, δεν έκαναν διαφήμιση για μένα. Αλλά ήμουν ακόμα το Νο 1. Γιατί; Επειδή ήταν το καλύτερο σόου. Επειδή έδινα στον κόσμο αυτό που χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή».

Στο NewsNation, ωστόσο, ο Κρις γνωρίζει ότι το κοινό είναι «μικρό» και ότι «ο κόσμος δεν θέλει να παρακολουθεί».
«Είναι κάπως ντροπιαστικό. Δεν θα είμαι ποτέ ξανά Νο 1».

Ο Κρις μηνύει το CNN και ζητάει πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια για την απομάκρυνσή του. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο παρουσιαστής βρίσκεται επίσης σε «δικαστική διαμάχη» με τον εκδότη του βιβλίου του, «Deep Denial», το οποίο ακυρώθηκε μετά την απόλυσή του.

(Protothema – φωτο:freepik)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί