Τη δική του απάντηση έδωσε το Κρεμλίνο στο δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters περί διάθεσης επικοινωνίας από πλευράς Πούτιν με τον Τραμπ για την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία.
Δια του εκπροσώπου του, το Κρεμλίνο απέρριψε την ιδέα η Μόσχα να συμφωνήσει απλά σε ένα «πάγωμα» της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
«Είναι σημαντικό για τη Μόσχα να επιτύχει τους στόχους της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Η απερχόμενη κυβέρνηση Μπάιντεν κάνει ό,τι είναι δυνατό στον χρόνο που απομένει για να συνεχίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία. Το να “παγώσει” η σύγκρουση είναι απλά μη αποδεκτό από τη δική μας πλευρά».
Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα, το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο 5 νυν και πρώην Ρώσους αξιωματούχους, ανέφερε πως ο Πούτιν είναι έτοιμος να συζητήσει με τον νεοεκλεγέντα Ντόναλντ Τραμπ την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία χωρίς να κάνει «σημαντικές εδαφικές υποχωρήσεις».
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καναδή ΥΠΕΞ: Όλοι οι Καναδοί ηγέτες – και οι διευθυντές εταιρειών – πρέπει να μιλούν γαλλικά και αγγλικά
- Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών και την καλλιτεχνική εκπαίδευση
- Έχετε δει μακάκο να αηδιάζει με αυγό; Το βίντεο έγινε viral
- Οι αρχές στο Ιράν θα επιτρέψουν ακόμη και σε 12χρονα παιδιά να ενταχθούν στους εθελοντές που περιπολούν στην Τεχεράνη
- Συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Αναφορά στις «προφητείες, συμπεριλαμβανομένων και των σατανικών» εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων
- «Μεγάλο λάθος» η τυχόν ακύρωση της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ, δηλώνει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Λονδίνο
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»









