κι όχι βάσει του συναισθήματος, μετά τη δήλωση σημαντικού συμμάχου του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος κάλεσε το σαββατοκύριακο τη Μόσχα να εξετάσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει “πυρηνικό όπλο μικρής ισχύος” στην Ουκρανία.
Ερωτηθείς για τα σχόλια που έκανε ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ηγέτης της Τσετσενίας, ο οποίος επέκρινε επίσης την ηγεσία του στρατού της Ρωσίας για αποτυχίες στο πεδίο της μάχης, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σημείωσε ότι αυτός έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του, αλλά υπογράμμισε ότι η στρατιωτική προσέγγιση της Ρωσίας δεν θα πρέπει να καθοδηγείται από συναισθήματα.
Η βάση για οποιαδήποτε χρήση πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία καθορίζεται από το πυρηνικό της δόγμα, επισήμανε επίσης ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Παράλληλα ο Πεσκόφ σημείωσε ότι το Κρεμλίνο θα ζητήσει τη γνώμη των κατοίκων που ζουν στις δύο από τις περιοχές που προσάρτησε την περασμένη εβδομάδα –την Χερσώνα και τη Ζαπορίζια– όσον αφορά το πώς θα πρέπει να καθοριστούν τα σύνορά τους.
“Θα συνεχίσουμε να διαβουλευόμαστε με τους ανθρώπους που ζουν σε αυτές τις περιοχές”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
(scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άκης Σκέρτσος: Τι μένει καθαρά στην τσέπη ενός νέου εργαζόμενου μετά τα μέτρα ενίσχυσης των εισοδημάτων
- Το Ιράν θα πρέπει “να συνάψει συμφωνία” με τις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου, σύμφωνα με τον πρώην ΥΠΕΞ Ζαρίφ
- Στη φυλακή ο 54χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο μητέρας και αδελφής στου Ζωγράφου
- Σεξουαλική παρενόχληση παιδιών σε εξωσχολικές δραστηριότητες: Ο δήμαρχος του Παρισιού ανακοινώνει σχέδιο
- Ανασχηματισμός: Αυτές είναι οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν
- «Βαποράκι» με κοκαΐνη στα δίχτυα του Λιμενικού – Αυξάνονται οι έλεγχοι
- Βίντεο δείχνει κογιότ να ορμάει και να δαγκώνει 4χρονο αγόρι στις ΗΠΑ
- Το Ιράν χτύπησε μονάδες ενέργειας/αφαλάτωσης στο Κουβέιτ – Έκλεισαν υποδομές αερίου λόγω πτώσης θραυσμάτων στο Αμπού Ντάμπι
- “Πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας” – Δείτε πού κοιμούνται για ζέστη! ΒΙΝΤΕΟ
- Σε εξέλιξη έρευνα του «ελληνικού FBI» στο σπίτι και το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ









