«Η Δύση σχεδιάζει να επιτεθεί σε 4 περιοχές στα νοτιοδυτικά της Λευκορωσίας».
Αυτό μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η Κρατική τηλεόραση της Λευκορωσίας προκαλώντας «τσουνάμι» συζητήσεων αναφορικά με ένα νέο μέτωπο που είναι πιθανόν να ανοίξει στην ευρωπαϊκή ήπειρο!
Οι Λευκορώσοι, επικαλούμενοι υψηλά ιστάμενες πηγές, προειδοποιούν πως «οι νατοϊκοί θα εισβάλουν στη χώρα με ένοπλες ομάδες από την Πολωνία, τη Λιθουανία και την Ουκρανία».
Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη συνέχεια θα έρθουν ως εφεδρική υποστήριξη, μετέδωσε μεταξύ άλλων το RIA Novosti.
Όπως είναι φυσικό τα ρωσικά ΜΜΕ έχουν δώσει τη δέουσα προσοχή σε αυτές τις αναφορές, οι οποίες εφόσον επαληθευτούν θα μιλάμε ουσιαστικά για δεύτερη εισβολή σε ρωσικό έδαφος μετά τα γεγονότα του Κουρσκ το καλοκαίρι.
Εξάλλου δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Πούτιν για τη Λευκορωσία και τον κίνδυνο εισβολής από τη Δύση:
«Είναι καλά γνωστό πως ονειρεύονται επίσης τη λευκορωσική γη. Όμως σε ό,τι αφορά τη Λευκορωσία, είναι μέρος του Ενωσιακού Κράτους με τη Ρωσία, επίθεση εναντίον της Λευκορωσίας θα σημαίνει επίθεση εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Θα απαντήσουμε σε αυτό με όλα τα μέσα στη διάθεσή μας».
Θυμίζουμε πως τους τελευταίους μήνες έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά των πυραυλικών όπλων της Ρωσίας στη Λευκορωσία γεγονός που είχε προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση της Δύσης.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»
- Με τη συμμετοχή 57 επιχειρήσεων και παραγωγικών φορέων αναχωρεί την Κυριακή η αποστολή του ΥΜΑΘ για Βελιγράδι
- Συνεργασία ΔΥΠΑ και ΟΟΣΑ – Νέα στρατηγική για την ενίσχυση της επανένταξης των πιο ευάλωτων ανέργων
- Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στο Κολωνάκι με λεία άνω των 200.000 ευρώ
- Γερμανία: Πυρά της τουρκικής κοινότητας κατά του Μερτς για τη δήλωσή του για τους μετανάστες
- Ο Πεζεσκιάν ευχαριστεί δημόσια την Ρωσία – Τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την κατάσταση;
- Σ. Φάμελλος: Τι ακριβώς θα καλύψουν με 40 ευρώ το μήνα μεικτά οι εργαζόμενοι, όταν έχουν ήδη έχουν χάσει πολύ περισσότερα από την ακρίβεια;
- Αυτά είναι τα 3 βασικότερα προβλήματα των πολιτών, σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση









