Κινέζα έφτιαξε νυφικό με… 40 τσουβάλια τσιμέντου (βίντεο)

Μια 28χρονη γυναίκα στην Κίναι αποφάσισε να φτιάξει με τσουβάλια ένα φανταστικό νυφικό.

Η Tan Lili, μια νεαρή αγρότισσα στην περιοχή Λονγκνάν, αποφάσισε πρόσφατα να ανακαινίσει το σπίτι όπου διαμένει με τον σύζυγό της. Οι συσκευασίες από το τσιμέντο που χρησιμοποιήθηκε για τις επισκευές βρίσκονταν πεταμένες έξω στην αυλή, όταν η 28χρονη ξαφνικά τις αντίκρυσε και αμέσως άναψε ένα «λαμπάκι» στο μυαλό της.

Η ταλαντούχα νεαρή αποφάσισε να ράψει ένα νυφικό χρησιμοποιώντας αυτό το αναπάντεχο υλικό και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Περήφανη, δημοσίευσε ένα κλιπ όπου επιδείκνυε το νυφικό της στα τοπικά social media, και αμέσως το βίντεο έγινε viral.

Η Tan, που παράτησε τις σπουδές της στα 18 για να παντρευτεί και να βοηθήσει στις αγροτικές δουλειές της οικογένειας, συνηθίζει να φτιάχνει φορέματα και ρούχα με αντισυμβατικά υλικά, όπως χορτάρι και πεταμένα πλαστικά.

Παρά την επιτυχία που έχουν πάντως οι δημιουργίες της στα social media, η ίδια δεν σκέφτηκε ποτέ να παρατήσει το χωριό της για να ακολουθήσει καριέρα σχεδιάστριας, αφού δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη με τη ζωή της όπως είναι σήμερα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu