• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Κίνα: Μεγάλο το ενδιαφέρον των ξένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την συμμετοχή τους στην φετινή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης εισαγωγών (CIIE)

Κίνα: Μεγάλο το ενδιαφέρον των ξένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την συμμετοχή τους στην φετινή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης εισαγωγών (CIIE)

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το εξωτερικό δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στην φετινή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης εισαγωγών της Κίνας (China International Import Expo -CIIE).


Οι επιχειρήσεις αυτές, έχουν ήδη ενοικιάσει εκθεσιακό χώρο με εμβαδόν 10.000 τετραγωνικών μέτρων, στο τελευταίο 15νθήμερο του Ιανουαρίου.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο, περισσότερες από 30 επιχειρήσεις του εξωτερικού που προωθούν την συμμετοχή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην έκθεση, έχουν υπογράψει συμφωνίες για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση του 2019.

Η σχετική ημερομηνία για την χορήγηση εκπτώσεων έληξε στις 31 Ιανουαρίου, με την συμφωνία καταβολής ανάλογης προκαταβολής.

Οι ξένες εταιρίες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής, τόσο από μόνες τους, όσο και μέσω των αντίστοιχων επιμελητηρίων ή εμπορικών ενώσεων στις οποίες ανήκουν.

(φώτο: Pexels)

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...