Κιμ Γιονγκ Ουν: Νέα δημόσια εμφάνιση με την κόρη του – Την ετοιμάζει για διάδοχο;

Σε νέα δημόσια εμφάνιση με την ανήλικη κόρη του προχώρησε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, με αφορμή την εκτόξευση του πυραύλου Hwasong-17.

Η εμφάνιση αυτή, μάλιστα, η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες – η προηγούμενη ήταν πριν από μια εβδομάδα – «έριξε λάδι στη φωτιά» για το ενδεχόμενο η Γιου Άε να προαλείφεται για επόμενος ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Στις νέες φωτογραφίες ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η κόρη του ποζάρουν μπροστά στον διηπειρωτικό πύραυλο μαζί με στρατιώτες και επιστήμονες που ενεπλάκησαν στην εκτόξευσή του.

Παρά τη φημολογία για το αν η Γιού Άε θα μπορούσε να είναι η νέα ηγέτης της Βόρειας Κορέας, αναλυτές σημειώνουν ότι αυτή θα ήταν μια άνευ προηγουμένου δύσκολη μάχη στην ανδροκρατούμενη δυναστεία της χώρας.

Μυστήριο, πάντως, εξακολουθεί να αποτελεί η ηλικία της κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν με το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA) να αναφέρεται σε αυτήν ως «η αγαπημένη κόρη». Άλλοι υποστηρίζουν ότι η Γιού Άε είναι 12-13 ετών, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που λένε ότι θα μπορούσε να είναι 9 ετών.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πιστεύεται ότι είναι πατέρας τριών παιδιών – δύο κοριτσιών και ενός αγοριού – αλλά η δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του της Γιού Άε δις μέσα σε λίγες ημέρες θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη ότι αν δεν προαλείφεται για διάδοχος, εκπαιδεύεται για μια ηγετική θέση στο κυβερνών κομμουνιστικό κόμμα της Βόρειας Κορέας.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα από το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η κόρη του συνάντησαν ένα πλήθος με «εκτός ορίων πάθος και ευτυχία» που εξέφρασε «τον θαυμασμό και την ευλάβεια στο πρόσωπό του».

(protothema – φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί