Καθηγήτρια στις ΗΠΑ τέθηκε σε «αναγκαστική άδεια» επειδή ντύθηκε «σατανάς» μπροστά στους μαθητές της

Μία καθηγήτρια γυμνασίου στην Αριζόνα φέρεται να τέθηκε σε άδεια αφού ντύθηκε διάβολος και είπε στους μαθητές «Χαίρε Σατανά».

Σύμφωνα με τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ένας από τους μαθητές της τάξης, ο Nathaniel Hamlet, κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα ότι παρατήρησε την καθηγήτριά του να φοράει κέρατα διαβόλου.

Σύμφωνα με το 12News,

“Η δασκάλα που εμπλέκεται στην υπόθεση είπε ότι ο λόγος για τον οποίο ήταν ντυμένη έτσι ήταν για την εβδομάδα του Halloween. Είπαν ότι το θέμα ήταν δυναμικά δίδυμα και ένας άλλος δάσκαλος ήταν με στολή αγγέλου.”

«Μερικοί άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν αστείο, σε κάποιους δεν άρεσε, σε κάποιους ήταν σαν «ό,τι να ‘ναι», απλά το αγνόησαν», είπε ο Άμλετ στο 12News.

Ωστόσο, στον Άμλετ δεν άρεσε η στολή και η χειρονομία λόγω της χριστιανικής του πίστης.

Ο Άμλετ δήλωσε στο 12News, “Είπα, “Μην μου το κάνεις αυτό” και την έσπρωξα μακριά, ίσως τρεις ή τέσσερις φορές, και εξακολουθούσε να το λέει και να το έκανε σε μένα.”

Όταν ο μαθητής είπε στον μπαμπά του Chris Hamlet για την κατάσταση με το κοστούμι της καθηγήτριάς του, εκείνος το ανέφερε στη διεύθυνση του σχολείου.

«Ήμουν θυμωμένος γιατί είμαι και χριστιανός, προφανώς. Αυτό που πραγματικά με οδήγησε είναι ότι ο γιος μου της έλεγε συνέχεια όχι, και αυτή συνέχιζε να επιμένει».

pexels photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί