Καθηγήτρια έκανε σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου με ανήλικο μαθητή της – Έμεινε έγκυος!

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης τον Ιούλιο του 2015, όταν το σχολείο επέστρεφε από εκδρομή που είχε πάει, από τη Σουαζιλάνδη στο Λονδίνο.

Η καθηγήτρια που διδάσκει φυσική ονομάζεται Ελέανορ Ουίλσον και είναι 28 ετών ενώ ο μαθητής της ήταν το 2015, 16 χρονών.

Όπως κατέθεσε ο μαθητής, εκείνος και η καθηγήτρια του καθόντουσαν δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο και κατά τη διάρκεια της πτήσης κατανάλωσαν πολλά μπουκαλάκια αλκοόλ. Κάποια στιγμή η καθηγήτρια του ψιθύρισε στο αυτί να την περιμένει στην τουαλέτα. Ο μαθητής σηκώθηκε και πήγε. Ύστερα από λίγο ήρθε και εκείνη, κλείστηκαν μέσα και άρχισαν να κάνουν σεξ δίχως προφυλάξεις.

Στη συνέχεια της κατάθεσης του ο ανήλικος είπε ότι μετά την πρώτη τους επαφή, ακολούθησαν πολλές άλλες, με το ζευγάρι να συναντιέται τακτικά τους επόμενους μήνες και τον 16χρονο να δηλώνει σε όλους του συμμαθητές του ερωτευμένος στο φουλ με την 28χρονη.

Οι φήμες έφτασαν στα αυτιά του διευθυντή του σχολείου ο οποίος παρέπεμψε την 28χρονη στην επιτροπή δεοντολογίας. Η επιτροπή ύστερα από καταθέσεις αποφάσισε να αφαιρέσει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από την καθηγήτρια.

Η Ουίλσον αρνήθηκε τα πάντα, αλλά αυτό δεν έπεισε την επιτροπή.

Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας επειδή η υπόθεση έφτασε μέχρι τα δικαστήρια με την καθηγήτρια να κατηγορείται για πολλά αδικήματα μεταξύ των οποίων και η αποπλάνηση ανηλίκου. Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις η καθηγήτρια είχε μείνει έγκυος το 2015, μετά το περιστατικό στο αεροπλάνο

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...