Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), των οποίων ηγούνται οι Κούρδοι, ανέφεραν σήμερα πως τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν την πόλη Χάσακα στη βορειοανατολική Συρία.
Πηγές από τις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας διαψεύδουν τον ισχυρισμό, επισημαίνει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Στο βόρειο τμήμα της Συρίας επικρατεί αναταραχή λόγω των συγκρούσεων μεταξύ κυβερνητικών στρατευμάτων και κούρδων μαχητών, παρά τη συμφωνία για κατάπαυση του πυρός που ανακοινώθηκε χθες Κυριακή.
Η Τουρκία, ισχυρός σύμμαχος της νέας ηγεσίας στη Δαμασκό, διεξήγαγε από το 2016 πολυάριθμες στρατιωτικές επιχειρήσεις στη βόρεια Συρία εναντίον των κουρδικών δυνάμεων.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΕΞ για συριακή πόλη με ελληνικό πληθυσμό: «Παρακολουθούμε στενά με ανησυχία την κατάσταση»
- Duffy: Η αληθινή ιστορία της απαγωγής της, για πρώτη φορά στην οθόνη
- “Μην κοιμάστε όταν οδηγείτε!” – Ο αυτόματος πιλότος στην Κίνα γίνεται ρουτίνα, vid
- Συγκρότηση ευρείας επιτροπής για την αναγνώριση του Πειραιά ως «Μαρτυρικής Πόλης»
- Δ. Μιχαηλίδου: Επιλέξαμε παρεμβάσεις που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας
- 60 μεταπτυχιακοί φοιτητές της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ συμμετείχαν στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» του ΣΦΕΕ
- Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Σε λειτουργία από τη Δευτέρα τρεις σταθμοί απολύμανσης οχημάτων στη Δράμα
- 2026 VS 2019 σε ένα ΒΙΝΤΕΟ που έκανε αίσθηση
- Η εξέλιξη του Επταπυργίου στον χρόνο στην παρουσίαση του βιβλίου «Γεντί Κουλέ, η Βαστίλη της Θεσσαλονίκης»
- Άννα Καραμανλή: “Σαν τη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει” – Ανερχόμενος διεθνής προορισμός για τους τουρίστες η πόλη









